Site icon Erasmusgram

Yunanistan , Selanik’te 2 Ay Gönüllülük Projesi

Proje kapsamında yol masrafları, konaklama, yerel ulaşım desteği,  yemek, sigorta , vize  masraflarınız karşılanacaktır. Gönüllü her ay cep harçlığı alacaktır.

Proje sonunda Youthpass sertifikası verilecektir. Youthpass uluslararası geçerliliği olan bir sertifikadır

Proje  2 ay sürecektir.

Yaş aralığı: 18-30 yaş arasında olan kişiler başvurabilir

Proje nerede gerçekleştirilecektir: Selanik, Yunanistan

Projeye Türkiye’den katılımcılar seçilecektir.

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

 

Uzun vadeli hedefimiz, gençlerin sosyal içermesini ve aktif katılımını artırarak ve yerel düzeyde gerçekleştirilecek gönüllülük faaliyetleri ile gençler arasında ortak bir dayanışma ruhu oluşturarak Avrupa’da olumlu bir değişim yaratmaktır. Kısa vadede, genç gönüllülerin erken çocukluk eğitimi, göç ve sosyal içerme alanlarındaki bilgi ve becerilerini genişletmeyi hedefliyoruz. Hedef grup; – özellikle sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda dışlanma riski altında olan gençler; – önyargılar, stereotipler, ırkçılık ve sosyal dışlanma ve ayrımcılığa neden olan tüm bu davranışlarla karşılaşanlar;

Gönderen kuruluş: Mozaik İnsan Kaynakları Geliştirme -Mail: mobility@mozaik.org.tr

KATILIMCI PROFİLİ

Bu proje, ayrım gözetmeksizin (cinsiyet, köken, din, kültür …) Programa uygun tüm gençlere açıktır. Tek ve tek kriter motivasyon olacaktır. Gençlerle iletişimi ve eylemlerin gelişimini kolaylaştıran İngilizce bilgisi veya belirli beceriler (tiyatro, video, spor, güzel sanatlar …) iyi bir ek olabilir, ancak özel kriterler değildir.

Proje için son başvuru tarihi bulunmamaktadır.

Projenin resmi ilanına erişip başvuru için tıklayınız

Proje ESC projesidir. ESC hakkında yazımıza erişmek için tıklayınız

Exit mobile version