Site icon Erasmusgram

Ucuz Uçak Bileti Bulmanın Sırları Kursu ( ÜCRETSİZ )

Harika uçuş fırsatları bulmak ve rezervasyon yapmak için kanıtlanmış stratejileri öğrenin

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Kurs Tanımlaması

İster belirli bir seyahatiniz olsun ister yoğun hayatınıza ve sınırlı bütçenize daha fazla seyahat sığdırmak istiyorsanız, bu kurs seyahatiniz için en iyi uçuş fırsatlarını bulmanız ve rezervasyon yapmanız için ayrıntılı talimatlar sağlayacaktır.

Uçak biletinizin maliyetini düşürmek için hemen kullanabileceğiniz kolay ipuçları ve araçlarla başlayacağız. Bundan sonra, uçak bileti fiyatlandırmasının teknik bileşenlerini daha derinlemesine inceleyeceğiz, terminolojiyi çözeceğiz ve bu bilgiyi gerçek hayat senaryolarına uygulayacağız.

Belirli senaryolara yönelik adım adım talimatlar içeren ayrıntılı ekran video kayıtları, belirli gezi fikrinize uygulamanız için bir şablon sağlayacaktır. Hatta havayollarının bilmenizi istemediği bazı tartışmalı teknikleri ve bu tekniklerin olası tuzaklarını ortaya çıkaracağım.

Bu kursa başlamak için herhangi bir ön bilgiye gerek yoktur ve tamamlandıktan sonra, birçok seyahat ve havayolu acentesinden daha fazlasını tanıyacaksınız! Ancak dikkatli olun – bu stratejileri uyguladıktan ve sonuçlarınızı arkadaşlarınız ve ailenizle paylaştıktan sonra yardımınızı isteyebilirler!

Kursa kayıtlı 11.547 öğrenci öğrenci vardır

Kursun anlatım dili ingilizcedir. İngilizce altyazı desteği bulunmaktadır.

Kurs, 4 bölümden oluşmaktadır.  15 ders bulunmaktadır  54 dakika toplam  uzunluğa sahiptir.

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version