Site icon Erasmusgram

Ücretsiz AutoCAD 2020 Kapsamlı Kurs 2D ve 3D

Kursa 16 saat içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz

Kursa kayıtlı 82.751 öğrenci vardır.

Kurs 24 bölümden oluşmaktadır.  202 ders bulunmaktadır. 16 saat 15 dakika uzunluğa sahiptir.

Kurs, 59 indirilebilir kaynak ve 2 pratik test sunmaktadır.

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz ?

Kurs Tanımlaması

Bu ders, AutoCAD komutlarının ve çizim ve tasarım problemlerini çözmek için uygulamalarının ayrıntılı bir açıklamasını içerir. Her komut, örnekler ve resimler yardımıyla ayrıntılı bir şekilde açıklanmıştır. Bu, kullanıcıların çizimdeki işlevleri ve uygulamaları anlamasını kolaylaştırır. Bu kursu tamamladıktan sonra, bir çizim yapmak, bir çizimi boyutlandırmak, kısıtlamalar uygulamak, metinler ve bloklar eklemek, 3B nesneler oluşturmak, modelin taslak görünümlerini oluşturmak, bir modeli 3B yazdırmak, CAD Standartlarını kullanmak için AutoCAD komutlarını kullanabileceksiniz. ve AutoCAD yazılımındaki gelişmiş uygulamalar.

Bu ders, boyut ilkeleri ve kullanıcıları AutoCAD’deki problemleri çözmek için gerekli çizim becerileriyle donatan montaj çizimi gibi temel taslak oluşturma ve tasarım kavramlarını kapsar. Bu kursu tamamlarken kullanıcı, AutoCAD’in son sürümlerinde sunulan DWG Compare, Save to Web and Mobile, Shared View, CAD Standards, 3D Print ve daha fazlası gibi bazı gelişmiş araçları öğrenecek.

Bu derste, AutoCAD araçlarının endüstriyel uygulamalarına ve kullanımına özel bir vurgu yapılmıştır, böylece yeni başlayanların yanı sıra profesyonellerin araçların işlevlerini ve çizimdeki uygulamalarını anlamalarına hizmet eder.

Bu Kursun Göze Çarpan Özellikleri:

Bu kurs kimler için uygundur ?

Mühendisler (mekanik, inşaat, elektrik, elektronik ve diğerleri), ressam, öğrenciler, tasarımcılar ve CAD öğrenmek isteyen herkes için uygundur

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version