Site icon Erasmusgram

Türk Eğitim Vakfı 2020-2021 Yurt Dışı Yüksek Lisans Burs Başvuru Duyurusu

Adaylar, dosyaları belirtilmiş olan tarihe dek  eksiksiz bir şekilde hazırladıktan sonra  TEV’e iletmesi zorunlu.

Doğru ve eksiksiz bir şekilde başvurunuzu yapmanız için

TEV-FIAT-TOFAŞ İtalya Bursu

Burs Fonu için, Makine, Endüstri, Elektrik, Elektronik, Otomotiv, Uçak ve İşletme Mühendisliği alanında yüksek lisans bursu verilecek.

TEV’e son dosya teslimi: 26 Şubat 2021’dir

TEV-DAAD Almanya Bursu

TEV ile Alman Akademik Değişim servisi (DAAD) Almanya’da; Mühendislik Bilimi (Tüm Mühendislikler), Temel ve Sosyal Bilimler, Bilgisayar Bilimi ve Matematik, Doğa Bilimi, Ziraat ve Orman, Çevre Bilimi, Bölgesel Planlama, Sanat ve Tasarım (Mimarlıkla ilgili alanlar), Tıp, Halk Sağlığı, Tıbbi Mühendislik, Ekonomi ve İşletme, Sosyal ve Kültürel Çalışmalar, Eğitim Bilimleri, Alman, İngiliz ve Amerikan Dili ve Edebiyatı, Psikoloji, İşbirliğini Geliştirme, Avrupa Birliği Çalışmaları, (Dili İngilizce veya Almancadır) Avrupa veya Uluslararası Hukuk (Hukuk öğrenimi görenler) alanında yüksek lisans öğrenimini için burs verilecektir. İlgili alanlarda  öğrenim görenler başvurabilir.

Almanya’daki üniversiteler için https://www.daad.de/deutschland/de

TEV’e son dosya teslimi: 26 Şubat 2021’dir

TEV- Fransa Hükümet Bursu

TEV ile Fransa Büyükelçiliği, Fransa’da yüksek lisans ve belli şartlar dahilinde yüksek lisans öğrenimi için yüksek lisans bursu verecektir. Burs bütün alanları kapsamaktadır. Öğrenim dili Fransızca ya da  İngilizce’dir (minimum B2 seviyesi). Fransa’daki Fransızca ve İngilizce eğitim veren üniversiteler ve programlara www.turquie.campusfrance.org adresi üzerinden ulaşılabilirler.

TEV’e son dosya teslimi: 31 Mart 2021’dir

TEV-Garring Vakfı Danimarka Bursu

TEV ile Garring Vakfı yüksek lisans öğrenimi için Danimarka Teknik Üniversitesi’nde; (İngilizce) Bilgisayar Sistemleri, Elektrik, Elektronik Haberleşme, Deniz ve Kıyı, Petrol, Rüzgar Enerjisi, İnşaat, Kimya Mühendislikleri ile Teknik Biyokimya ve Biyoteknoloji alanları dahilinde burslar verecek.

TEV’e son dosya teslimi: 15 Ocak 2021’dir

TEV- Japonya Bursu

Uluslararası Japon Üniversitesi (IUJ) yüksek lisans öğrenimi için adaylar IUJ’de İngilizce İşletme Yönetimi (MBA) ve Uluslararası İlişkiler alanları kapsamında mevcut burs imkanı için başvurabilir.

TEV’e son dosya teslimi: 31 Mart 2021’dir

Daha detaylı açıklamalar ve Başvuru formlarına erişmek için tıklayınız

Exit mobile version