Site icon Erasmusgram

Koç Kariyerim ile 400 İş Fırsatı

Koç Kariyerim ile erişebileceğiniz çok fazla iş fırsatı bulunmaktadır.

Türkiye’de en çok fırsat sunan şirketlerinden başında gelen Koç, size sunacağı çalışma tecrübesine verdiği önemle uygulamalarını insan odaklı temeller ise kuruyor.

Sürekli olarak gerçekleştirdiği ölçümler ile eksik yanlarını tamamlıyor ve çalışanlar için eşsiz tecrübeler yaratmayı amaçlıyor.

Forbes tarafından yayınlanan Dünyanın en iyi işverenler listesinde Türkiye’yi iyi bir şekilde temsil etmektedir.

 

 

Günümüzde Dijital dönüşümlerin, teknolojik değişim ve ilerlemelerin, pazardaki öncelik ve çalışanlarının isteklerinin hızlı bir şekilde değişmesiyle, süreç içerisinde dönüşümler olmaktadır.

Koç Topluluğu da çalışma arkadaşlarının, dinamiği, esnek ve çevik iş ambiyansını oluşturması amacıyla modellemeler üreterek gelişmeyi amaçlamaktadır.

Çalışma arkadaşları arasındaki gelişimi sağlamak, onların kariyer hedeflerinde yardımcı olmak en önemli konu başlıklarındandır.

Günümüz dünyasında değişimin sürekli bir hale gelmesi ve  sunulan farklı eğitim fırsatlarıyla, çalışma arkadaşlarının kişisel ve mesleki gelişim hedeflerine ulaşmasında destek veriliyor.

 

 

Saha veya ofis çalışanlarına özel sağlık sigortası yapılmaktadır.

Koç Topluluğu’na iş başvurusunda bulunan tüm adaylara hiç bir ayrım yapmadana eşit ve adil bir şekilde değerlendirme yapılacaktır.

Topluluğa başvuruda bulunan herkese tüm aşamlarda bilgilendirme yapılacak  ve süreç kapsamında bütün soru ve taleplerine net bir şekilde dönüş sağlanıyor.

 

 

Çalışanların her gün aynı enerjiyle çalışmaları ve pozitif enerjiyi sağlamaları önemseniyor ve fark yaratanlara ödüllendirme ile motive ediliyor.

Koç kariyerime erişmek için tıklayınız

 

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version