Site icon Erasmusgram

İspanya / Velez ESC Gönüllülük Projesi 2 Aylık

Proje kapsamında yol masrafları, konaklama, yerel ulaşım desteği,  yemek, sigorta , vize  masraflarınız karşılanacaktır. Gönüllü her ay cep harçlığı alacaktır. Gönüllü, proje boyunca İspanyolca dil desteği  alacaktır.

İspanya Velez’de 1 Ocak 2021  itibariyle başlayan  2 aylık ESC projesi için kısa dönem gönüllülük yapacak gönüllüler aranıyor!

Sadece Türkiye’den başvurular kabul edilmektedir.

PROJE AÇIKLAMASI

Projenin amacı, yerel ve Avrupa düzeyinde daha iyi etki elde etmek için Dijital Diplomasi, genç gönüllülük çalışması ve yaygın eğitimi birleştirerek gençlerin katılımını desteklemektir. Bu proje ile (gönderen ve ev sahibi kuruluş) gençlerin uluslararası ilişkilere katılımını etkileyen en iyi dijital diplomasi uygulamalarını geliştirmeyi, paylaşmayı ve yaymayı amaçlıyor. Amaç ve Hedefler Projenin amacı, Türk gönüllülerinin yetkinliklerini güçlendirerek ve geliştirerek kapasitelerini ve dayanışmalarını artırmak, gençlik kampında gönüllü çalışmaları için somut faaliyetler başlatmak, yaygın eğitim yoluyla BİT’in olanakları hakkında farkındalık yaratmak ve teşvik etmektir. Uluslararası işbirliği sağlamaktır.

KATILIMCI PROFİLİ

Bu proje, ayrım gözetmeksizin (cinsiyet, köken, din, kültür …) Programa uygun tüm gençlere açıktır. Tek  kriter motivasyon olacaktır. Gençlerle iletişimi ve eylemlerin gelişimini kolaylaştıran İngilizce bilgisi veya belirli beceriler (tiyatro, video, spor, güzel sanatlar …) iyi bir ek olabilir, ancak özel kriterler değildir.

Gönderen kuruluş: Mozaik İnsan Kaynakları Geliştirme

E-Mail: mobility@mozaik.org.tr

ESC hakkında bilginiz yok ise, ESC hakkında yazımızı okumak için tıklayınız

Projenin resmi kaynağı ve başvuru için tıklayınız

Exit mobile version