Site icon Erasmusgram

Yurt Dışında Staj Bulabileceğiniz 12 Web Sitesi

Internqueen.com

Yurt dışında staj arayan öğrencilerin başvurabileceği dünyanın en gözde web sitelerinden birisidir. Amerika’da bayağı iyi bi işleyişe sahip bu web sitesi New York, Los Angeles gibi şehirlerde finans, işletme ve tasarım alanları içerisinde  öğrenciler için staj yapma imkanı olan sitede ayrıca stajlar ile ilgili bilgiler veren blog yazısı, uzmanlar tarafından oluşturulan CV hazırlama gibi alanlarda mevcuttur. Online olarak staj fırsatlarını bulabileceksiniz

 

 

internships.com

Yurt dışında staj arayan kişiler için oluşturulmuş ve istediğiniz staj konularını search ederek bulabileceğiniz Dünya’nın en büyük online staj fırsatlarını size sunan web sitesidir. Bu platform ile sizlere, eğitim kurum ve iş verenleri içinde barındırarak en iyi fırsatları edinmenize olanak sağlıyor

Goabroad.com

Yurt dışında eğitim gibi opsiyonları da barındıran bu site sayesinde yurt dışında staj fırsatlarına da erişebilirsiniz

 

 

Virtual Interns

Uzaktan staj fırsatı arıyorsanız bu site tam size göre. Bu site ayrıca size danışmanlık hizmeti de sağlıyor. Ücret politikası var fakat garanti staj olanağı sunuyor. Bu sitede staj başvurusu yaparken önceden ücret ödeme gibi hususlar olursa mutlaka, şartları ve iade gibi durumları incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Coolworks.com

Özellikle yaz döneminde staj arıyorsanız bu sitede sizler için uygun olacak olan stajlar genelde Amerika ve Kanada’da bulunan staj fırsatları olacaktır. Bunu göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

College Recruiter

Öğrenci ya da yeni mezun iseniz staj, part time ya da full time iş imkanı arıyorsanız bu platform ile size uygun ilanları bulabilirsiniz değerlendirebilirsiniz.

Psikoloji, bilgisayar bilimi, pazarlama, muhasebe, ekonomi, gibi çok sayıda alanda staj fırsatları sunan site iş imkanları açısından da sizlere bir çok popülerm meslek için de fırsat sunuyor. Blog sayfası da bulunuyor ve size daha fazla yardımcı olması muhtemel

 

 

Job Monkey

1999 yılından beri hizmet veren bu site ile çok fazla sektörden binlerce iş fırsatına erişebilirsiniz

Wayup.com

Amerika’daki staj fırsatlarına erişebileceğiniz bu platform üzerinden search ederken geniş bir filtreleme seçeneği sunmaktadır.  Size hitap eden fırsatlara erişmek için gerekli filtrelemeler ile erişim sağlayabilirsiniz.

WayUp, kariyerinin başındaki adayların işverenler tarafından keşfedilmesini ve keşfedilmesini sağlamak için oluşturulduğunu ifade ediyor

 

 

Idealist Org

İş, Staj, Gönüllülük gibi çok fazla sayıda fırsatı size sunan  bir kuruluştur.

Internshala

Staj fırsatlarına  erişim ve evden çalışma gibi bir çok ilan bulunmaktadır ve staj olanakları ile ilgili birçok ilan mevcut!

 

 

Hercampus.com

Üniversite öğrencisi kadın arkadaşlara yönelik olan ve staj fırsatları, blog yazıları gibi içeriklere sahip olan web sitesidir.

Aftercollege.com

Yurt dışında eğitim almayı düşünüyorsanız ve staj fırsatlarından da haberdar olmak istiyorsanız bu web sitesini inceleyebilirsiniz.  Yapay zeka, bilişim, yazılım gibi kategorilerle daha çok ön plana çıkan bu platform ile aradığınız fırsatlara erişme imkanınız olacaktır.

 

 

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version