Site icon Erasmusgram

Yunanistan’da Ekolojik Yaşam Konulu Eğitim Kursu – Tüm Masraflar Karşılanıyor

Koronavirüs yüzünden ertelenen proje 12-21 Eylül de Yunanistan’da gerçekleşecektir! Vize merkezlerinin kapalı olması ve işlemlerin bu süreç zarfında  sıkıntılı olmasından kaynaklanan sebepten dolayı  sadece yeşil pasaportu olanlar ya da schengen vizesine sahip katılımcılar seçilecek.

Proje kapsamında yol masrafları, konaklama ve yemek masrafları karşılanacaktır

18-30 yaş aralığındaki kişiler başvurabilir

Projenin gerçekleşeceği yer: Nisi Glamping, Raches Lamias,  Yunanistan

Ekolojik yaşam konusunda duyarlı olan gençler bu fırsat tam size göre !

Son başvuru tarihi : 5 Ağustos 2020

Proje yeri hakkında bilgi:

Nisi, doğa ile gerçekten bağlantılı olan Yunanistan’ın merkezinde bir Glamping [Glamorous kampı] yeridir. Glamping kamp dünyasında yeni bir trend ve Nisi Yunanistan’da doğayı ve konforu birleştiren ilk yerlerden biri olmayı başardı. Nisi, çadırların yanı sıra her zevke hitap edecek benzersiz konaklama türleri de sunmaktadır. Çadırlar tuval ve doğal malzemelerden yapılmıştır. Etnik tarz dekorasyonda geniş çadırları, minderleri ve yatakları düşünün. Konaklama dahil güç, ısıtma, fan, kişisel salon ve çok daha fazlası.

Proje Özeti:

Sürdürülebilir olma ihtiyacı toplumlarımızda giderek daha önemli hale geliyor. Yeterince zaman geçtikçe, çevre dostu yaşam tarzı artık bir seçenek olmayacak. En genç, değişimin herkesten daha hızlı gerçekleşmesini sağlayabilir, bu nedenle bu yaşam tarzını benimsemenin yollarını bilmeleri gerekir.

Bu değişim sayesinde alternatif, yenilikçi ve yaratıcı yollarla ekolojik uygulama bilgisini gençlerle paylaşmak, doğal çevreye alışma yoluyla çevre dostu yaşam tarzı hakkında farkındalık yaratmak ve kolektif uygulamalar ve değişim yolları yoluyla dayanışmayı teşvik etmek istiyoruz. sosyal açıdan savunmasız insanlara yardım etmek. Hedefimiz katılımcıları doğal kaynaklar, çevrenin korunması, sürdürülebilir büyüme, akıllı ve sorumlu kaynak kullanımı ile yenilikçi ve yaratıcı bir şekilde inşa etme alanında beceri, bilgi ve yetkinliklerle donatmaktır. Gerçekleştirilecek faaliyetler, katılımcıların takım ruhunu güçlendirecek, girişimlerini ve eleştirel düşünmelerini destekleyecek, yabancı dillerde becerilerini geliştirecek ve çeşitlilik ve kültürlerarası diyaloğu geliştirecektir.

KATILIMCI PROFİLİ

-Çevre dostu yaşam tarzı ve sürdürülebilir çevre uygulamaları ile ilgilenen kişiler
– Doğal Yapı ve Çevre enerjisel faal ilgisi / tecrübesi ile (veya geliştirmek isteyenler )
-Tıbbi bitkiler / sürüler veya sebze bahçeciliği hakkında bilgi sahibi olmak isteyen
-Ekonomik ve sosyal engeller gibi daha az fırsat sahibi dezavantajlı kişiler.

 

Başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız

Exit mobile version