Site icon Erasmusgram

Yunanistan , Stratoni, Chalkidiki Erasmus+ Gençlik Değişimi

Younclision derneğini temsil edecek 18-30 yaş arası 5 genç aranıyor!

Yer: Stratoni, Chalkidiki, Yunanistan

Projenin Gerçekleşeceği Zaman: 31/07/2022 – 13/08/2022

Katılan Ülkeler: Yunanistan, Türkiye, İspanya, Litvanya, İtalya, Danimarka ve Hırvatistan

 

Projenin Hedefleri:

– LGBTI+ hakları ve ayrımcılıkla mücadele ederek Avrupa değerlerini desteklemek,

– Gençlere uluslararası deneyim kazandırma ve media araçlarını öğretme yolu ile profesyonel ve kişisel becerilerinin gelişimlerini desteklemek,

– LGBTI+ bireyler, insan hakları, sosyal dahil etme, Avrupa değerleri, ESC ve Erasmus Programlarının öğretilen media yolları ile bilinirliğinin arttırılmasının desteklenmesi ve katılımcıların kendi çevrelerinde bu konularda fikir paylaşabilecek konuma gelmesini desteklemek projenin temel hedefleridir.

Projede her ülkeden 1 kişi sadece 1 medya aracı grubunda yer alacak.

Gruplar aşağıdaki gibidir. Başvurunuzu yaparken lütfen hangi grupta olmak istediğinizi belirtiniz. Faaliyetlerin sonuna kadar aynı grupta kalacaksınız.

Gruplar: 1. Fotoğraf 2. Video-Yapımı 3. Gazetecilik 4. Radyo 5. Sosyal Medya

 

Konaklama: Stratoni Community Center’daki yurtlarda konaklanılacaktır. Denizden 50 metre uzakta; ve karışık(cinsiyet) olarak konaklanılacaktır. 8-10 kişinin bir arada konakladığı geniş odalar kullanılacaktır. Proje sırasında yeme-içme ve konaklama masrafları ev sahibi organizasyon tarafından karşılanacaktır. Projenin seyahat bütçesi 275 EUR’dur.

Başvuru hakkında

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Başvurularınızı 10 Haziran 2022 saat 17:00’a kadar yapabilirsiniz. Katılımcı seçimleri başvuru kurallarına uygun ve eksiksiz başvuru yapan adaylar arasından yapılacaktır. Detaylı infopack başvurusu olumlu sonuçlanan katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Exit mobile version