Site icon Erasmusgram

Yunanistan , Selanik Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Proje Hakkında

Fix in Art, 2011 yılından beri faaliyet gösteren kar amacı gütmeyen bir organizasyondur. Organizasyon, dünyanın her yerinden profesyonel ve amatör sanatçılar için bir merkez olarak çalışmakta ve burayı çevreleyen eşsiz atmosfere katkıda bulunmaktadır.

 

Misyonumuz, sürdürülebilir yaşamlar, topluluklar, haneler ve işletmelere öncülük etmenin yeni yollarını bulduğumuz ilham verici bir alan yaratmaktır.

 

Her haliyle yaratıcılığın evi Sürdürülebilirliği, yaratıcılığı, hoşgörüyü ve sosyal içermeyi geliştirmeyi amaçlayan tutkulu insanlardan oluşan çalışanlar mevcut.

 

Theatrou, sanat ve el sanatları, kültür, ödüllendirici geri dönüşüm ve edebiyatla ilgili eğitim kursları, seminerler, atölye çalışmaları ve toplantılar düzenler ve bunlara ev sahipliği yapar. Her türlü sanata ev sahipliği yapar.

Dernek, deneyim alışverişinde bulunmak ve potansiyellerini artırmak için eğitimsel ve kültürel projelerin geliştirilmesine, yaygın ve yaygın eğitimin teşvik edilmesine, sosyal ve yaratıcı girişimciliğe ve kuruluşlar arasında ağ oluşturmaya özel olarak odaklanmaktadır.

 

Anazitites Theatrou, gençlik katılımını, kültürlerarası öğrenmeyi, aktif vatandaşlığı ve aynı zamanda ana çalışma yöntemi olarak daha sık kullandığı sanat ve kültürü teşvik eder.

Dernek faaliyetlerinde farklılıklara hoşgörü, açık tartışma, aktif girişimler, paylaşılan deneyimler, gönüllülük, yaygın eğitim ve yaygın öğrenme ilkeleri teşvik edilmektedir.

 

 

Anazizites Theatrou üyeleri, festivaller, konferanslar, ikili ve çok taraflı projeler düzenleme, uygulama ve izleme konusunda deneyim ve uzmanlığa sahiptir.

 

Derneğin projeleri yenilikçidir ve bir eğitim faaliyeti çerçevesinde çeşitli öğrenme fırsatları sunar. Anazitites theatrou, eğitimi, çeşitli proje akışları aracılığıyla sunulan fırsatlarla kolaylaştırılan bireysel öğrenme ile bütünsel bir faaliyet olarak görür.

 

Dernek, fikir alışverişiyle bağlantılı yeni yaklaşımlar başlatmaya çalışıyor. Anazitites Theatrou, sosyal, sosyo-kültürel ve profesyonel entegrasyonu geliştirirken en iyi uygulamaları yaymak için kullanılacak eğitim değişimlerine katılmak istiyor.

 

Anazitites Theatrou’nun hedef grupları: çocuklar, gençler, daha az fırsata sahip gençler, genç sanatçılar ve yaratıcılar, yaşam boyu öğrenme yoluyla becerilerini geliştirmek isteyen yetişkinler ve daha geniş anlamda Selanik yerel toplumu.

 

Proje Teması: Kültürel Aktiviteler
Proje Faaliyet Yeri: Selanik, Yunanistan
Proje Başlangıç Tarihi: Mayıs 2023
Proje Süresi: 163 Gün

 

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version