Site icon Erasmusgram

Yunanistan , Porto Heli 5 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

Gençlik çalışanlarını ve gençlik liderlerini, gençleri içeren kısa vadeli grup etkinliklerinde (gençlik değişimleri veya gönüllülük ekipleri gibi) öğrenmeyi nasıl destekleyebilecekleri konusunda daha fazla bilgi edinmeye davet ediliyor.

 

Gençlik Değişimleri ve Gönüllülük Ekibi projeleri gibi kısa vadeli grup projeleri, AB gençlik programları içindeki en yaygın faaliyet biçimlerinden biridir.

 

 

Bu formatlar, özellikle katılımları boyunca öğrenmeleri ve öz-değerlendirmeleri üzerine düşünmeleri kolaylaştırıldığında, gençlerin kendi öğrenme süreçlerini ve gelişimlerini sahiplenmelerini geliştirmede yararlıdır.

 

Youthpass, gençlerin ve diğer öğrencilerin öğrenme süreçlerini desteklemek için geliştirilmiş AB gençlik programlarının bir aracıdır. Programlarda yaygın olarak kullanılmasına rağmen, kısa vadeli grup projelerinde – bir süreç olarak – kaliteli kullanımı geliştirilebilir.

 

 

Gençlik çalışanları genellikle faaliyetlerinde yansıtmayı uygulamaya yönelik yöntemler hakkında bilgi edinme ihtiyacı olduğunu belirtir. Ve bu eğitim kursu, bu ihtiyaca cevap vermeyi amaçlamaktadır.

Eğitim Kursunun amaç ve hedefleri:

 

Eğitim kursu, özellikle Youthpass’ın kullanımı yoluyla, gençleri katılımcı olarak içeren kısa vadeli grup hareketliliklerinde yansıtmayı ve öğrenme boyutunu güçlendirmeyi amaçlamaktadır.

 

Bu anlamda, aşağıdakiler için özel hedeflere sahiptir:

 

Bu proje formatlarında yansıtmayı ve öğrenmeyi (ve öğrenme çıktılarını belgelemeyi) nasıl destekleyeceğinizi tartışın ve anlayın;

Bu proje ortamlarında farklı bir hedef grup için bir öğrenme ortamının nasıl oluşturulacağını keşfedin;

Özellikle bireysel ve grup öğrenimini kolaylaştırmada ve eğitim programları tasarlamada gençlik çalışanları için yararlı olan yeterlilikler üzerinde düşünün.

 

24-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecektir.

 

Proje kapsamında seyahat masrafları, konaklama ve yemek karşılanacaktır.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version