Site icon Erasmusgram

Yunanistan , Patras Yaz Dönemi Kısa Dönem Gönüllülük Projesi

📣 KISA SÜRELİ ESC GÖNÜLLÜLÜK FIRSATLARI 📣

 

Eşsiz ve heyecan verici bir deneyim mi arıyorsunuz ve İletişim ve Medya sektöründe gönüllü olarak çalışmak ister misiniz?

Eğitim ve teknolojinin herkes tarafından erişilebilir olması gerektiğine inanıyor musunuz?

Avrupa Dayanışma Programı projesi sizi bekliyor!

 

Proje hakkında

Gönüllülük projesi; bilgi, beceri, tutum ve davranışları çok fazla geliştirerek yeterlilikleri geliştirmeyi amaçlamaktadır.

 

Yerel topluluklara teklifler sunarken Avrupa düzeyinde sosyal uyumu, demokrasiyi ve vatandaşlığı güçlendirmek için bir gönüllülük faaliyetinde bulunmak isteyen kişilere yöneliktir.

Fırsatlar ve Hedefler

 

ESC gönüllülerine aşağıdakiler için fırsat verilecektir:

 

Planlamadan uygulamaya ve proje kapanışına kadar seminerler, çalıştaylar, konferanslar vb. gibi çeşitli etkinlikleri tasarlayın ve yönetin.

InterMediaKT’nin deneyimli üyelerinin rehberliğinde ilgili eğitim kursunda ders verirken eğitimlere katılın ve geliştirilen metodolojiyi uygulayın.

Yerel ve Avrupa projelerine taahhütte bulunun ve mevcut toplumsal zorluklara katılın ve bunlara yanıt verin.

Bu fırsatla kişisel olarak büyümenin ötesinde, bu ESC deneyimi aynı zamanda onlara gerçek bir profesyonel gelişim sağlar ve gelecekteki işler için bir giriş noktası sağlayarak istihdam edilebilirliklerini artırır.

 

📍 Yer: Patras, Yunanistan

Proje şehri hakkında

Yunanistan’ın Batı’ya açılan kapısı olarak adlandırılan Patras, bir ticaret merkeziyken, hareketli limanları, İtalya ve Batı Avrupa ile ticaret ve iletişim için bir düğüm noktasıdır. Üç devlet üniversitesine sahip olan ve büyük bir öğrenci nüfusuna ev sahipliği yapan şehir, Patras’ı önemli bir bilim merkezi haline getiriyor.

 

Patras ayrıca karnavalı ile ünlüdür. Patras Karnavalı, Patrino karnavali, türünün Yunanistan’daki en büyük ve Avrupa’daki en büyük etkinliklerinden biridir. 180 yılı aşkın bir geçmişe sahiptir.

 

📆Tarihler: 1/6/23- 1/8/23

Program neler sağlıyor?

✔Yiyecek (180€),
✔Cep harçlığı (150€),
✔Konaklama,
✔ ulaşım

✔Sigorta (Cigna),
✔Dil kursları (OLS)
✔Vize (gerekirse)

 

Başvuru detayları infopack içindedir. Erişmek  için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version