Site icon Erasmusgram

Yunanistan , Larissa Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

👉Doğada yaşamaktan ve el emeği ile çalışmaktan keyif alıyor musunuz?

👉 Eko ayak izinizi azaltmanın yollarını keşfetmek ister misiniz?

👉 Topluluk yaşamına uygun musunuz?

👉 Doğal yapı, permakültür ve onarıcı tarım yapmak ister misiniz?

💪 O halde bu proje tam size göre!

🏡 Seyahat masrafları, Konaklama ve yemek karşılanır

 

Nessonas (Larissa), Yunanistan’daki eko-proje COB projesi COB eko projesi bir permakültür çiftliği ve bilinçli bir topluluktur.

Doğal inşaat, rejeneratif tarım ve alternatif teknolojilerde uzmanlaşmıştır.

COB eko projesi, öncelikle sürdürülebilir kalkınmanın sosyal bir kooperatifidir. Bilgi birikimini, felsefeyi, teoriyi yaymak için güvenli ve sürdürülebilirliğin rehberliğinde doğal yapı ve biyoiklimsel mimari pratiği kaynakların ve enerjinin yönetimi ile bir eğitim projesi olarak başlatıldı

Kuruluş, gençlik alanında faaliyet göstermektedir. On yedi yılı aşkın bir süredir yetişkin eğitimi vermektedir. Kendi eğitimini geliştirdi.  Yöntemler, çalıştaylar ve kurslar düzenledi ve bu konuda çok sayıda eğitim faaliyeti düzenledi.

 

 

Gençler için atölye çalışmaları burada sık sık yapılıyor ve her yıl daha fazla sayıda uzun vadeli gönüllü, koçan eko-inşası, permakültür tasarımı, doğal tarım, tarımsal ormancılık, sağlıklı beslenme, sıfır atık yaşam tarzı gibi tekniklerin ve uygulamaların pratik keşfi ve uygulanması yoluyla sezgisel öğrenme yollarını izliyor. ,

 

Ayrıca çiftliğin, gençleri Yunanistan’daki ve yurtdışındaki diğer projelerle buluşturan, onların sezgisel öğrenme yollarını takip etmelerine destek olan ve ilgilendikleri konulardaki bilgilerini derinleştiren ve Yunanistan ve Yunanistan’daki eko-projeler topluluğunu güçlendiren bir merkez görevi görür.

🤷Yaş sınırı: 18-30

 

Varış tarihi: 4 Şubat 2023 Gidiş tarihi: 7 Ekim 2023
Lütfen varış ve ayrılış tarihlerine uyunuz. Daha erken gelmeniz veya daha sonra ayrılmanız gerekiyorsa, lütfen  efstathia.sideris@gmail.com ve xkontom@gmail.com adreslerine bir e-posta gönderiniz.

 

Proje hakkında bilgi paketine erişmek için tıklayınız

 

Başvuru formuna erişmek için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version