Site icon Erasmusgram

Yunanistan , Atina 16 Haftalık Gönüllülük Projesi

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

İkinci gönüllülük proje, görsel-işitsel sektöre ve hikaye anlatımına ilgi duyanların deneyim kazanmalarını, yetkinliklerini geliştirmelerini ve daha sonra ilk anlamlı işlerini kazanmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.

Aynı zamanda, Avrupa düzeyinde dayanışmayı teşvik ederken ve gençleri toplumsal zorluklara karşı güçlendirirken, kooperatifler, dernekler ve bireysel gençlik çalışanları gibi sosyal aktörlere takım çalışması becerilerini, iletişim kapasitelerini, duygusal zekalarını geliştirmeleri için fırsatlar sunuyor.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllüler, Cinergies’in 2019’dan beri aynı adlı girişimle birlikte geliştirdiği ortak bir alan olan CoLab House’da ağırlanacak.

Alan, Atina’nın Chalandri kentinin kuzey banliyölerinde 300 m2’lik 3 katlı bir binada yer almaktadır. Konum, Atina’nın merkezinden 15 dakika uzaklıktaki metro ve banliyö demiryolu ile erişilebilir.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

-Gönüllüler, temel olarak medya kilit yeterliliklerinin seviyesini geliştireceklerdir. -Gönüllüler videolar oluşturacak, BTS ve içeriğin nasıl organize edileceğini, düzenleneceğini ve organize edileceğini öğrenecek.

-Gönüllüler güncel video prodüksiyonlarına katılacak ve hikaye anlatımı, araştırma iş akışları, fotoğraf, video, ses kaydı üretimi, düzenleme ve yayma stratejileri gibi içerik oluşturma zanaatını öğrenecekler.

 

KATILIMCI PROFİLİ

 

Yeterli İngilizce seviyesine sahip 18 yaşından büyük.

Yaratıcı endüstrilerle ilgili geçmiş/pratik deneyim: fotoğrafçılık, videografi, animasyon, grafik ve ses tasarımı veya iletişim ve pazarlama çalışmalarında bilgi sahibi.

 

Hikaye anlatma becerilerini geliştirmek isteyen çeşitli sürdürülebilirlik yönlerindeki gençlik çalışanları. Çekim tasarımı, prodüksiyon, kurgu, arabuluculuk, grup çalışması alanlarında öngörülen etkinliklerde yer almak, güçlendirmek ve yeni beceriler kazanmak için motive.

Sabırlı, kibar, kibar, hoşgörülü, aktif olarak dinleyebilen ve ekip çalışmasına istekli. Ortak çalışma konusunda basit kurallara saygılı

 

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version