Site icon Erasmusgram

Yunanistan 1 Aylık Yaz Dönemi Ekolojik Erasmus+ Projesi

Greenovation 2.1 | Volunteering Teams [ESC]

🌱 Be a Greenovator

🗓️ 20 Haziran – 21 Temmuz 2022

📍 Ελπιδοχώρι / Hopeland, Argos, Yunanistan

Erasmus+ programı ülkeleri (Türkiye dahil)

Başvurular için son tarih: En kısa sürede (uygulama profilleri hareket halindeyken onaylanacaktır!)

Güney Yunanistan’da sürdürülebilir kalkınmaya odaklanan eko bir yer olan Hopeland’de 1 ay yaşayın ve Avrupa’nın dört bir yanından 14 gönüllü ile hayalinizdeki topluluğu yaratın.

Hopeland’in faaliyetlerini desteklemek, mekanı geliştirmek, yerel topluluğa ulaşmak ve projede ve proje sonrasında kendi izinizi bırakmak için ellerinizi ve zihninizi kullanın. Tek kelimeyle, Greenovator olun!

Ελπιδοχώρι / Hopeland, sürdürülebilirlik, çevre, açık havada öğrenmenin uygulamalı pratik yönleriyle ilgilenen ve kendileri ve çevrelerindeki insanlar için bir değişiklik yaratmak için birlikte çalışmak isteyen motive olmuş katılımcılar arıyor.

Ellerinizi, zihninizi, yaratıcılığınızı ve desteklemek zorunda kalabileceğiniz diğer becerilerinizi grup eğitimlerine ve yurtlara ev sahipliği yapmak, yerin iyileştirilmesi ve yerel Hopeland topluluğuna ulaşmak için kullanın.

Yaz boyunca Hopeland’i öğrenme etkinlikleri için ziyaret eden birkaç grubumuz olacak. Bu faaliyetlerin çoğu şu ya da bu şekilde sürdürülebilirlik fikriyle bağlantılıdır.

Hopeland ekibinin bir parçası olarak, çeşitli şekillerde ve becerilerinize göre bu gruplara ev sahipliği yapmanızı desteklemeniz istenecektir.

Yeri hazırlamak, yemek pişirmek, atölye çalışmaları veya etkinlikler sunmak, onları görevle ilgili etkinliklere yönlendirmek ve genel olarak bu gruplara ev sahipliği yapmayı desteklemek olabilir.

Projenin bölümlerinden biri, yerel topluluk ve çevredeki yerel girişimlere ulaşmak ve onlarla bağlantı kurmaktır.

Genel olarak ve Greenovation sırasında güçlü ortaklıklar kurmayı ve ortak faaliyetler planlamayı amaçlıyor.

🌻Böyle bir fikre kapılırsan “Yeşilleşme” tam sana göre!

ℹ️ Daha fazla bilgi için tıklayınız

📨 Başvuru formunu ingilizce doldurunuz. Forma erişmek için tıklayınız

Program, European Solidarity Corps Greece ve Erasmus+ Youth Greece tarafından ortaklaşa finanse edilmekte ve desteklenmektedir.

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version