Site icon Erasmusgram

Yozgat 40 Gün Gönüllülük Projesi

“Sport for Healthy Life (Sport4HealthyLife)” Projesi – ESC Gönüllü Başvuruları Açık!

 

Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen ve Avrupa Dayanışma Programı (ESC) kapsamında yürütülen “Sport for Healthy Life (Sport4HealthyLife)” başlıklı projemiz çerçevesinde, Türkiye’den 4 gönüllü aranmaktadır.

 

🏀 Gönüllülük Faaliyetleri: 1 Şubat-12 Mart 2024 tarihleri arasında 40 gün sürecektir.

 

🏀 Maddi Destek: Program çerçevesinde gönüllülere günlük 5 Euro verilecektir. Toplamda ise 40 gün için 200 Euro cep harçlığı ödenecektir.

 

Yozgat dışından katılacak katılımcıların hangi masrafları karşılanacaktır?

 

Seyahat, konaklama ve yemek masrafları proje bütçesinden karşılanacaktır.

 

🏀 Katılım Bilgileri: Gönüllülük takımında 4 Türkiye’den ve 3 İtalya’dan, 3 Yunanistan’dan, 3 Makedonya’dan ve 3 Ürdün’den, toplamda 16 genç yer alacaktır. Gönüllülük programına Yozgat ve Türkiye genelinde ikamet eden gençler başvuru yapabilir.

 

🏀 Yer ve Yaş Kriteri: Gönüllülük faaliyetleri Sorgun’da gerçekleşecektir. Programa 18-30 yaş arasındaki kişiler içindir.

 

 

🏀 Deneyim Şartı: Daha önce bireysel kısa dönem (2 ay) ve uzun dönem (12 ay) gönüllülük yapan katılımcılar da bu projeye başvurabilir.

 

Gönüllü Seçim Kriterleri: Gönüllülerin seçiminde, proje formundaki sorulara verilen cevapların kalitesi, projeye olan ilgi ve motivasyon düzeyi, dil yeterliliği ve gönüllülük çalışmalarındaki deneyimleri gibi faktörler göz önünde bulundurulacaktır.

Başvuru Değerlendirmesi: Gelen başvurular, Sorgun Gençlik Derneği tarafından oluşturulan bir komisyon tarafından okunup değerlendirilecektir. Değerlendirmesi olumlu olan potansiyel gönüllülerle bir ön görüşme yapılacaktır.

İngilizce Dil Şartı: Katılımcıların en az B2 düzeyinde İngilizce konuşması gerekiyor. Dil seviyelerini belirlemek için İngilizce mülakatlar yapılacaktır.

Başvuru Kapsamı: Bu başvuru, üniversite öğrencileri için uygun değildir. Ancak, mezun gençler başvurabilir.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version