Site icon Erasmusgram

Youth for Future? Youth for Today! Online Gençlik Değişimi Projesi

Youth for Future? Youth for Today! Online Gençlik Değişimi Projesi

‘Youth for Future? Youth For Today!’ projesiyle  gençlik değişimi programının Almanya’dan Coach e.V. ve Türkiye’den Agora Derneği ortaklığı ile , 18 ile 27 yaş arasında gençlerin online gerçekleştirilecek, çeşitli atölye çalışmalarıyla , ilham veren konuşmalarla  ve fotoğraf ve video araçlarıyla  gençlerin bir arada yaşaması konusunda bilgilendirmek ve güçlendirmek amacıyla gerçekleşecektir.

Proje, Türkiye ve Almanya’dan 20 genç ile  göç, sosyal uyum, birlikte yaşamı, engelli çalışmalar ve LGBTI+ gibi tematik alanlar dahilinde  genç profesyoneller tarafından vereceği güçlendirici atölyeler ve eğitimler ile güçlendirilmesi hedefleniyor.

Projenin bir başka  hedefi ;  Gençlik Konuşmaları (Youth Talks) adı verilen etkinlikler ile  farklı alanlar içindeki faaliyet gösteren ve diğer gençler için  rol model olan 10 farklı genç tecrübelerini aktararak katılımcılara farkındalık arttıracaktır.

Kültürel değişimin ve diyalog kültürün güçlendirmesi hedefi ile , projede yer alacak gençlerin deneyimlerini, yaşadıkları yerler ve kendi  kültürlerini paylaşmaları amacı ile  katılımcılar ile yapılacak video ve fotoğraf atölyesi sonrası paylaşım oturumu gerçekleşecek.

Kültürlerarası öğrenme, diyalog, gençliğin güçlendirilmesi ve sosyal uyum ile ilgiliyseniz ve hemen şimdi bir değişiklik yaratma konusunda istekliyseniz;  ‘Youth For Future? Youth For Today!’ isimli online gençlik değişim projesine davetlisiniz !

Son Başvuru Tarihi: 23.10.2020 – 23:59

Detaylı bilgi (Infopack): https://cutt.ly/sgd3PHZ

Başvuru için:  https://forms.gle/3pgntYv5hk3Dxmdw8

Son başvuru tarihi: 23.10.2020 23:59*

İngilizce Bilgi Paketi: https://cutt.ly/Tgd3mL4

Arapça Bilgi Paketi: https://cutt.ly/Kgd3ejE

Almanca Bilgi Paketi : https://cutt.ly/Egd3U4R

 

Exit mobile version