Site icon Erasmusgram

Yeni Başlayanlar İçin Yoga | Yoga Yolculuğunuza Başlayın

Kursa  18 SAAT  içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Kursa kayıtlı 5.026  öğrenci vardır.

Kurs 9 bölümden oluşmaktadır.  9 ders bulunmaktadır. 2 saat  toplam uzunluğa sahiptir.

Yolculuğunuza Başlangıç ​​Yoga Kursu  ile Başlayın | Öğrenin | Uygulayın | Kendinizi Keşfedin

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Kurs Açıklaması

Yoga yolculuğunuza başlamak istiyorsunuz ama nasıl yapılacağını bilmiyor musunuz? İş veya zaman sorunları nedeniyle normal sınıflara katılamıyor musunuz?

Yoganın faydalarını ve zinde ve sağlıklı olmanın nasıl yardımcı olduğunu hepimiz biliyoruz, bu yüzden sağlıklı bir yaşam tarzı için nefes teknikleri, Eklem germe, Yoga ve rehberli meditasyon öğrendiğimiz ve uyguladığımız yeni başlayanlar için Yoga kursu oluşturuldu

Belki birkaç ders denediniz ve şimdi düzenli bir yoga pratiği kurmaya hazırsınız. Ya da belki hiç ders almadınız ama yoganın faydalarını duydunuz ve bir denemek istiyorsunuz.

Yogik yolculuğa çıkmanın pek çok faydası vardır ve düzenli bir uygulama yapmaya karar vermek heyecan verici bir adımdır. Neyse ki, KhushiSeYoga’da bu kursu sizi yolunuzda desteklemek, yoga ile bağlantı kurmanıza yardımcı olmak ve kişisel bilgilerinizi bulmanıza ve Khushi Se Yoga topluluğunun bir parçası olmanıza yardımcı olmak için oluşturuldu.

Ve en iyi kısım? Yoga kapsayıcı bir uygulamadır – herkes davetlidir ve herkes katılabilir.

Yeni başlayanlar veya ebeveynler için başlamak için harika bir yer… başlangıç ​​yogasıdır. Bu yüzden burada yoganın faydalarına dair güncel araştırmalardan bazılarını, temel yogik terimlerin tanımlarını, güvenle dalmak için ipuçlarını ve daha fazlası paylaşılıyor

Yeni Başlayanlar İçin Yoga Programı, öğrencilerin üç eski ve güçlü uygulamayı öğrenmeleri ve kişinin sistemini nefes farkındalığı ve stres yönetimi hedefleriyle uyumlu hale getirmeleri için bir fırsattır. Bu teknikler, öğrencilerin fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak zinde olmalarına ve Solunum, dolaşım ve Sinir sistemini geliştirmelerine yardımcı olur.

Üç uygulama,

1. Sukshma Vyayam (Yogik germe)

Programda vücudu, kasları ısıtmak ve eklemleri hizalamak için 15’ten fazla temel ve hazırlık hareketi öğretilir. Bu hareketler, zorlu yoga pozları sırasında yaralanmaları önlemeye yardımcı olur.

2. Pranayama (Nefes alma bilinci)

Nefes almak, yoga ve meditasyonun önemli bir direğidir. Pranik enerjinin ritimleri pranayama ile kontrol edilebilir ve sağlıklı bir beden ve zihin elde edilebilir.

3. Sağlıklı omurga için Yoga

Sağlıklı bir omurga için günlük pratik için basit yoga Asana dizisi

4. Dhyana (Kısa Rehberli Meditasyon)

Nihai hedef, zihni kontrol etmek ve düşünceler olmadan meditasyona ulaşmaktır. Başlangıçta başarmak zordur; bu nedenle akılda sakinliğe ulaşmak için talimatlar aracılığıyla nefes ve rehberli meditasyon tekniklerini kullanırız.

 

Khushi Se Yoga ile ömür boyu destek ve yoga pratiği yapın

Esneklik ve Güç Ön Koşul Değildir

Bir yoga pratiğine başlamak için ön şart yoktur

Bu kurs kimler için uygun:

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version