Site icon Erasmusgram

Yeni başlayanlar için Python Kursu – Python’un tüm temellerini öğrenin

200 TL değerindeki kursa 3 Gün içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Kurs içeriğinde,

Kurs 4 bölümden oluşmaktadır. 29 ders bulunmaktadır.

5 saat 7 dakika toplam uzunluğa sahiptir.

Python- python fonksiyonlarını, Python temel uygulamalarında programlamayı öğrenin – python ipuçları ve püf noktaları – Diğer Python özelliklerini öğrenin

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Python 3’ü doğru şekilde nasıl kullanacağınızı öğrenin

Python’daki karmaşık işlevleri anlayın

Python’u günlük olarak kullanabilmeyi öğrenin

Python ile kendi temel programlarınızı oluşturun

Programlama becerilerinizi geliştirmek için Farklı İpuçları ve Püf Noktaları Öğrenin

Her kursta farklı pratik alıştırmalarla kendi ritminizde öğrenin

Kurs Açıklaması

Özellikle bu alanda deneyiminiz yoksa programlamayı öğrenmek bazen çok zor olabilir. Ancak bu kurs, programlama kariyerinize başlamak veya python’un tüm temellerini öğrenerek programlama becerilerinizi geliştirmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.

Eğer sen :

– Okuyorsanız ve python’da nasıl programlanacağını öğrenmek istiyorsanız

– İş için bu programlama dilini öğrenmeniz gerekiyor

– Programlama bilgisine sahip olmanızı gerektiren kişisel bir projeye başlamak istiyorsanız

– sadece yeni bir beceri öğrenmek istiyorsanız

O zaman bu kursu seveceksiniz. Kursun sonunda sadece bu programlama dilinin çok sağlam bir temeline sahip olmakla kalmayacak, aynı zamanda kurstan hemen sonra küçük ve basit uygulamalar oluşturabileceksiniz.

Kursun yapısı

Kursun işlenme şekli, gerçekten bu programlama dilinin tüm temellerini öğrenmenize yardımcı olmak için yapılmıştır. Metin düzenleyicinizi kurmaktan, küçük uygulamalarınızı oluşturmak için ilk kod satırlarınızı yazmaya kadar her şey, Python’da nasıl programlanacağını öğrenme hedefinize ulaşmanıza yardımcı olacak şekilde yapılandırılmıştır.

Bu kurs aynı zamanda birçok python fonksiyonunu ve formülünü öğretir ve bunların tam olarak anlaşılmasını sağlar.

Amaç, gerçekten bu programlama dilini tam olarak anlamanıza yardımcı olmaktır. Gerçekten de en zor kısım dili öğrenmek değil, bir programcı gibi düşünmektir ve bu kursun size öğreteceği şey tam olarak budur.

Ayrıca, bu ders uygulama yoluyla öğrenme kavramı üzerine inşa edilmiştir. Başka bir deyişle, her sınıfta her kavramla ilgili teoriyi öğreneceksiniz ve ardından tam potansiyelinize ulaşmanıza yardımcı olacak ve konuyu daha iyi anlamanıza yardımcı olacak çok sayıda pratiğe sahip olacaksınız.

Bu şekilde, pratik yaparak kendi başınıza kod satırları yazabilecek ve yazdığınız her komutun arkasındaki mantığı anlayabileceksiniz.

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Bu kurs kimler için tasarlandı

Dışarıda pek çok python kursu var, ama bu farklı. Gerçekten de, bu python kursu size bu programlama dilinin tüm temellerini örneklerle öğretecektir. Ayrıca, bu kurs bir giriş olduğundan, daha önce python ile hiç çalışmamış kişiler için harika olabilir.

Gerçekten de, hayatınızda hiç programlama yapmamış olsanız bile, bu kurs size python ile nasıl düzgün çalışacağınız konusunda sağlam bir temel sağlayacaktır.

Bu kursun amacı size bir programcı gibi düşünmeyi ve küçük ve temel python projeleri oluşturmayı öğretmektir.

Neden bu kursu almalıyım?

Programlama öğrenmek istiyorsanız kesinlikle kursa gitmelisiniz. Sonunda sadece bir sürü küçük uygulama oluşturmuş olmayacaksınız, aynı zamanda farklı python kavramları hakkında çok iyi bir bilgiye sahip olacaksınız.

Ayrıca bu programlama dilinin arkasındaki mantığı ve birçok işlevini anlayacaksınız.

 

Exit mobile version