Site icon Erasmusgram

Yeni Başlayanlar İçin İsveççe Öğrenin: 150 Derslik ÜCRETSİZ Kurs

Kursa 2 GÜN içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Kurs sonunda bitirme sertifikası alabileceksiniz.

Kurs 22 bölümden oluşmaktadır.  150 ders bulunmaktadır.  13 saat 21 dakika toplam uzunluğa sahiptir.

Anadili İsveççe olan biri gibi gündelik durumlarda kendinizi ifade edin. Dilbilgisi, kelime bilgisi ve eğlenceli diyaloglar öğrenin!

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Kurs Tanımlaması

Akıcı bir İsveççe konuşmacı olmak için ihtiyacınız olan gramer, kelime bilgisi ve iletişim becerilerini öğrenin.

Yeni başlayanlar için harika!

Önemli Noktalar:

13 saatlik içerik

FULL HD Kursu

İsveççe becerilerinizi ve özgüveninizi geliştirmenize yardımcı olacak rehberli dersler

Konuyu öğrenmenize yardımcı olmak için her dersten sonra ilgi çekici uygulamalar

Günlük durumlar İsveççe olarak sunulmuştur ve bu durumlarda nasıl iletişim kuracağınızı öğreneceksiniz.

Başlangıçtan Alt Orta Seviyeye (A1, A2 +) İsveççe Kursunu Tamamlayın

Bu kursta şu konuları ele alacağız: İsveççe konuşma, İsveççe telaffuz, İsveççe yazma, İsveççe dilbilgisi kuralları ve kalıpları, İsveççe okuma, önemli İsveççe kelime hazinesi, İsveççe dinleme (doğal konuşma hızında) ve İsveççe iletişim becerileri. Etkileşimli dersler aktif öğrenicilere yardımcı olur ve İsveççe öğretmek için kullanılan daldırma yöntemi öğrenme hızınızı hızlandıracaktır.

Bu İsveç kursu, yenilikçi ve güncel öğretim tekniklerini bütünleştirir. Dersleri kısa ve yoğun e-öğrenme seansları olarak tasarladım.

Her İsveççe dersi, İsveççe öğrenmek için mükemmel bir ortam yaratan, destekleyici görseller ile ana dili İsveççe olan bir kişi tarafından öğretilir.

Yeni başlayanlar için olan bu İsveççe kursu, çeşitli yöntemleri öğretime dahil etmek ve farklı öğrenme stillerini barındırmak için uyarlanmış video kursları sunar, böylece bilgi seviyeleri veya okullarda öğrendiklerine bakılmaksızın her öğrenci için mükemmel bir uyum olabilirler.

Temel konularda hızla ustalaşın

İster yeni başlayın, ister dil dersi için çok meşgul olun, ister İsveç’e gitmeden önce bilgilerinizi tazelemeye ihtiyaç duyun, bu sizin için mükemmel İsveççe kursu. Tüm temel becerileri kapsar: telaffuz, konuşma, dinleme, okuma ve yazma. Her becerinin hedefli alıştırma seansları olacak, böylece anlayışınızı gerçekten sağlamlaştırabileceksiniz. Kendi hızınızda öğrenme özgürlüğünün ve esnekliğinin tadını çıkarabilirsiniz.

Günlük rutinler hakkında konuşmak, alışverişe gitmek ve doktora gitmekten günlük durumlara dayanan metinler ve diyaloglar aracılığıyla gramer ve kelime öğretiyorum.

Hemen konuşmaya başlayın

Öğrendiklerinizi etkili bir şekilde İsveççe iletişim kurmak için kolayca kullanabilmeniz için size İsveççe’yi pratik bir şekilde öğreteceğim. Sadece videoları dinlemeyeceksiniz, her video sırasında becerilerinizi aktif olarak eğiteceksiniz. Her video sürükleyicidir, bu nedenle doğrudan İsveç diline dalacaksınız.

Dilbilgisi basit ve sezgisel bir şekilde açıklanmıştır, böylece İsveççe’nin nasıl çalıştığına dair sağlam bir anlayış geliştireceksiniz.

Bu kurs kimler için uygun:

İsveç ustalığına ilk adımlarını atmak isteyen mutlak yeni başlayan kişiler
Temel İsveççe öğrenmiş ve becerilerini geliştirmek isteyen öğrenciler için

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version