Site icon Erasmusgram

Yeni Başlayanlar İçin İngilizce Dilbilgisi Kursu ( ÜCRETSİZ KURS)

Kurs ücretsizdir.

Kursa kayıtlı 9.540  öğrenci vardır.

Kurs 9 bölümden oluşmaktadır.  8 ders bulunmaktadır.

Kurs ingilizce dilbilgisi hakkındadır.

Kurs Tanımlaması

Bu kursta, telaffuzlu dersler ve derste öğrendiklerinizi pratik etmeniz için birçok alıştırma dahil olmak üzere bu gösterileri İngilizce olarak nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz. Bu kursu tamamladıktan sonra, THIS, THAT, THESE ve THOSE doğru telaffuzla doğru şekilde kullanabileceksiniz. Bu İngilizce kelimeleri konuşurken ve kullanırken kendinize güvenmelisiniz.

Bu kurs kimler için uygundur?

Başlangıç ​​seviyesindeki İngilizce öğrenenler veya İngilizce becerilerini geliştirmek isteyen herkes için kurs uygundur.

Kurs Eğitmeni Hakkında

Herkese merhaba! Benim adım Monica ve Amerika Birleşik Devletleri’nde Los Angeles, Kaliforniya’da doğdum. 12 yıldır hem çocuklara hem de yetişkinlere öğretmenlik yapıyorum ve son 5 yıldır diğer dilleri konuşanlara İngilizce öğretiyorum.

TESOL’de Yüksek Lisans Derecem, TEFL sertifikam var ve Bilgisayar Destekli Dil Öğrenimi (CALL) alanında yüksek lisans derecemi tamamlıyorum. Dünyanın her yerinden, farklı ülkelerden, kültürlerden ve dillerden gelen insanlarla çalıştım ve yaptığım işi gerçekten çok seviyorum! Üniversitede ve çevrimiçi öğretmenlik yapıyorum, öğrencilerin her alanda İngilizce hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyorum: okuma, yazma, konuşma, dinleme, TEOFL ve IELTS.

Herkesin İngilizce dilini eğlenceli ve ilginç bir şekilde öğrenmesi için yardımcı olmayı dört gözle bekliyorum ve sahip olabileceğiniz tüm soruları yanıtlamaktan mutluluk duyuyorum!

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Kurs içeriğini Kurs içeriği sekmesinden erişerek öğrenebilirsiniz.

Exit mobile version