Site icon Erasmusgram

Yeni Başlayanlar için Günde 5 Kelime ile Fransızca öğren! ( Ücretsiz Kurs )

A1 Seviyesinde Fransızca konuşmayı ve kullanmayı öğrenin. Hepsi günde sadece 5 kelime ile.

Kurs ücretsizdir

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz ?

İlk dersten itibaren kendinize güvenerek Fransızca konuşun
Günde sadece 5 yeni kelime ile çok fazla Fransızca pratik yapın
Tamamen yeni başlayan biri olmayı bırakın ve ilk dersten hemen sonra kendi cümlelerinizi oluşturmaya başlayın
Fransızcanın temellerini yıllar içinde değil saatler içinde öğrenin

Bu kurs, önceden Fransızca bilgisi olmayan, yeni başlayanlar için tasarlanmıştır. Tüm kurs, sıkıcı ve kafa karıştırıcı terminolojiler kullanılmadan açık ve basit bir şekilde açıklanmıştır. Dersler İngilizce olarak verilmektedir

Fransızca öğrenmeyi her zamankinden daha kolay ve herkes için erişilebilir kılmak için 5 kelimelik Fransızca kursu oluşturuldu,

Bu nedenle, yöntemin sizin için etkili olup olmadığını görebilmeniz için ilk 15 dersi ÜCRETSİZ olarak bir COMPLETE kursu oluşturmaya karar verildi.

Kurs, yeni başlayanlar için olduğu kadar, dili küçük parçalara ayrıldığı için Fransızca bilgisi olmayan öğrenciler için de mükemmel.

Her derse başlamadan önce, önceki derste öğrendiklerinizi kısaca özetlendi ve ancak bundan sonra yeni kelimeler tanıtılacaktır. Bu sözler gelecekte her zaman revize edileceği için unutulma riski yoktur.

Bu yöntemle, tamamen yeni başlayan biri olmayı bırakacak ve sadece birkaç dakika içinde kendi ifadelerinizi oluşturmaya başlayacaksınız.

Hemen 5 kelimelik Fransızca kursuna kaydolun ve birinci sınıftan itibaren Fransızca konuşmaya başlayın.

ÜCRETSİZ DERSLERİ VE GÖSTERİM KURSUNU DENEYİN

 

ilk 15 dersi ücretsiz izleyin gerçekten Fransızca öğrenmeye başlayın, bu yüzden bu kursun ilk 15 dersi ücretsiz ve burada sizi bekliyor.

Fransızca öğrenmenin ne kadar basit ve kolay olduğunu görün.

Adından da anlaşılacağı gibi, bu kurstaki her ders öğreneceğin 5 yeni kelimeyi içeriyor.

Bu ilk kurs yeni başlayanlar için tasarlandığından, kelimeler aynı zamanda yeni başlayanlar için de tasarlanacaktır (veya Avrupa diller çerçevesine göre A1).

İlk olarak, önceki dersin kısa bir özetini yapacaksınız ve bundan sonra yeni ifadeler oluşturmak için kullanılabilecek 5 yeni kelimeyi öğreneceksiniz. Telaffuz ve gramer yapıları, kelimelerle birlikte çok verimli ve kolay bir şekilde öğrenilecektir.

Yani, her derste, mevcut derste öğrenilen 5 yeni kelimeyi ve yapıyı eklemenin yanı sıra, geçmiş derslerde öğrenilen kelimeleri ve yapıları kullanacaksınız.

Kurs boyunca, cümleler giderek daha uzun ve karmaşık hale gelecek, ancak ezberlemesi kolay olacaktır. Bu, dilde olgunlaşacağınızın bir işaretidir.

Eminim kelimeleri unutmayacaksınız çünkü bu, dil öğrenmenin devrim niteliğindeki bir yolu ve bu yöntem benim için 10 dil ve diğer binlerce öğrenci için işe yararsa, sizin için de işe yarayacaktır.

İPUÇLARI

– Yeni kelimeleri ve cümleleri her zaman tekrarladıktan sonra yazın.
– Kelimeleri ve cümleleri daima yüksek sesle tekrarlayın.
– Yerlilerle online ve yüz yüze konuşun.
– Konuşun ve öğretmeninize sorun (Fransızca yazmak istiyorsanız da kurs hocasına sorabilirsiniz )

 

BU 5 KELİME YÖNTEMİ NEDEN OLUŞTURULDU?

İlk hafta saatlerce çalışıyorsun, ancak sonraki hafta sadece bir saat çalışacaksın ve sonra yarım saate düşeceksin, sonra öğrenmediğinin farkına varana kadar arada bir azalacaksın , böylece sıkılır, hayal kırıklığına uğrar ve pes edersiniz.

Ek olarak, geleneksel kurslarda asla kullanmayacağımız cümleleri öğreniriz. 5 kelimelik kurslarda yaptığım şey önce öğrendiklerinizi değiştirmekti. En çok kullanılan kelimeleri seçtim ve onları gerçekten kullanacağınız şeyleri öğrenebilmeniz için öğrettim.

Bu kurs, bağlamı ve bol pratik içeren, ezberlemesi kolay çok kısa kelime dersleri içerir.

 

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version