Site icon Erasmusgram

Yeni Başlayanlar İçin Afiş ve Poster  Tasarımı ( ÜCRETSİZ Kaydolmak için son 2 Gün )

Yeni Başlayanlar İçin Afiş ve Poster  Tasarımı

2 Gün içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz kullanabilirsiniz

2 tane indirebileceğiniz kaynak mevcuttur.

Kurs sonunda ücretsiz  Udemy bitirme sertifikası alacaksınız

Kurs 1 bölümden oluşmaktadır • 7 ders bulunmaktadır. •  yaklaşık 1 saatten oluşmaktadır

Kurs Tanımı

Hiç Facebook, Instagram veya Twitter’da veya çevrenizde  duyurularda güzel reklam veya afişlere baktınız ve benzer bir şey yapmak için tasarım becerilerine sahip olmayı istediniz mi?

Göz alıcı posterler veya afişler oluşturmak için yetenekli bir grafik tasarımcı olmanıza gerek olmadığını duymaktan memnun olabilirsiniz. Grafik tasarımda daha önce deneyim sahibi olmadan bunları birkaç dakika içinde nasıl oluşturacağınızı öğreneceksiniz.

Afişler ; mesajınızı basit, kolay bir şekilde radyo, basılı veya televizyon reklamcılığından çok daha ucuz olan geniş bir kitleye yaymanıza olanak tanır. Doğru zamanda inanılmaz bir tasarım, işinizi veya etkinliğinizi kalabalık bir mıknatısa dönüştürebilir.

Reklam afişleri ve afişler ekonomiktir ve gazete veya dergi reklamlarına göre yüksek bir yatırım getirisi sunar.

Posterler ve web sitesi banner’ları, ister bankada para yatırıyor olsun, ister gece dışarı bakıyor veya sadece etrafa bakarak sıkıntıdan kaçmaya çalışıyor olsun, aktif olarak yapacak bir şey arayan insanlara ulaşıyor. Çok çeşitlidirler, web, baskı veya her ikisi için tasarlanabilirler. Temiz, göz alıcı bir tasarımla, pazarlama bütçenizi bozmadan aklınızda kalan güçlü bir görsel izlenim yaratabilirsiniz.

Afiş tasarımı için bu nihai kılavuzun sonunda, bunları her etkinlik veya tatil için tasarlayabilirsiniz. Sonuçları yönlendirmeye ve insanları işinize veya etkinliğinize yönlendirmeye hazır olacaksınız.

 

 

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version