Site icon Erasmusgram

Yeni Başlayanlar İçin Adobe Flash Temel Animasyon Eğitim Kursu ( Ücretsiz )

Bu eğitim ile  sektörde olan popüler yazılımlarını öğrenerek web tasarımı , grafik ve animasyon yeteneklerinizi geliştirebilme fırsatını elde edeceksiniz.

Animasyon mantığını, video animasyonu ve grafik animasyonunun nasıl yapıldığını  öğreneceksiniz.

Kurs, 1 bölümden oluşmaktadır.  28 ders bulunmaktadır.   2 saat 57 dakika uzunluğundadır.

Kurs Tanımlaması

Bu kursta bulunan videoları izleyip baştan başlayarak  web sitesi kodlamasını ve tasarımıyla ilgili  eğitimleri alabileceksiniz

Kursun içerisinde Adobe Dreamweaver, Adobe Photoshop, Adobe Fireworks, Adobe Flash programlarıyla video eğitimleriyle tek başınıza web sitenizi yapma yeteneğini kazanabileceksiniz.

Web Tasarım Kursunun Faydaları Nelerdir?

Web tasarımı eğitimi içeriğinde, internet ortamında yaratıcı fikirlerinizi görsel bir platform içerisinde  web tasarım programlarından desteği alıp sunabilirsiniz. Web sitenizi hazırladıktan sonra tüm veya  parçalı olarak editör programı Dreamweaver’a html mantığıyla kavrayıp internet ortamı içerisinde  yayına hazır getirirsiniz.

Sizin sitenin bir tablo görünümü şeklinde  olmasını sağlayan 3 boyutlu ara yüz tasarımıyla efektli buton tasarımı Adobe Photoshop ile  hazırlayacaksınız.

Ayrıca  sitenizin estetik ve görsellik ile  birleştiği bir arayüz tasarımında hareketli banner, rollower ve pop up butonları ile  oluşan içerik Fireworks ile hazırlayacaksınız.

Web sitenizin hareketli, eğlenceli, dinamik ve ilgi çekici olmasını sağlamanız için, hareketli bir görsellik ile müziğin yer aldığı animasyonlu içerikte Flash ile destek alabileceksiniz.

Bu kurs kimler için uygun:

  • Temel animasyon mantığını kavramayı isteyen herkes için uygun bir eğitim kursudur.

Kursa ücretsiz kayıt olmak için tıklayınız

Exit mobile version