Site icon Erasmusgram

Yds-Yökdil ve Ydt için Gramer Öğrenme Kursu

270 TL değerindeki kursa 1 Gün içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Akademik sınavlarınızda size destek olacak pratik ingilizce dil bilgisi öğrenmiş olacaksınız.

Kurs Hakkında

Bu kursa katılarak, yapılan sınavlarda başarı sağlamanız için gerekli olan bilgilere erişmiş olacaksınız. Kurstaki konular ile pratik bilgilere de erişmiş olacaksınız. Ara sınıf öğrencileri, üniversite mezunu olan ya da öğrencileri, lise son öğrencilerinin girecekleri sınavda başarılı olması için gerekli bilgiler verilecektir.

Günlük yaşamınızda bu sınavlar ile öğrencilere hazırlık sürecinde yardımcı olan kurs hocası tarafından oluşturulan eğitimler ile temel hedeflerinizi ve ingilizcenizi geliştirmeyi ve kavrama konusunda destek veriyor.

Eğitimde beyaz tahta ve tahta kalemi kullanarak klasikleşmiş eğitim sistemindeki etkileşimi yaratan ve dil bilgisi konularını basitten zora, birebir uygulamayla anlatan temelden detaylı bir şekilde bilgi aktarmıştır.

Özenle ve pratik bir yöntemle hazırlanan konu anlatımıyla öğrendiklerinizi pratiğe aktarmayı, testlerle karıştırdığınız konuları ayrıştırmanızı amaçlamaktadır.

Sınavda karşınıza çıkacak dil bilgisi konularını öğreneceksiniz, konular hafızanızda kalacak şekilde size anlatılacak ve karıştırdığınız yerde size destek sağlanacaktır.

 

Ders anlatımlarında size önemli noktalar anlatılacak, bir çok dil bilgisinin farklılıkları aktarılacak ve dersi öğrenme metotları size aktarılacaktır.

 

Özetlemek gerekirse; bu kurs ile birlikte pratik kelimelere çalışacaksınız, soru tekniklerini öğreneceksiniz.

Bu Kurs kimler için uygundur?

Türkiye’de yaşayan 17 yaş üzeri herkes için uygundur

Kurs içeriği nelerden oluşmaktadır?

35 bölümden oluşmaktadır.

35 ders bulunmaktadır.

Yaklaşık 20 saat uzunluğundadır.

Ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version