Site icon Erasmusgram

WHO ( Dünya Sağlık Örgütü ) Ücretsiz Sertifika Sunan Online Kurslar

Ayrıca becerilerinizi geliştirmek için ücretsiz kurslar mı arıyorsunuz? Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ)Ücretsiz Çevrimiçi Kursları dünya çapındaki insanlara açıktır.

 

Kurslar tamamen ücretsizdir ve herhangi bir kayıt ücreti yoktur, kursun sonunda ücretsiz sertifika verilmesi işin en güzel tarafıdır.

 

Çevrimiçi kurslar 20’den fazla dilde sunulmaktadır. Hızını kendiniz ayarlayabileceğiniz kurslara başvurun; zaman sınırı ve program yoktur. Kendi zaman çizelgenize göre başlayıp ilerleyebilirsiniz.

 

Üstelik dünyanın her ülkesinden ve bölgesinden herkes ücretsiz kurslara erişebilir.

Kurslar üç seviyeye dayanmaktadır: Temel, Orta ve ileri düzey.

 

Dünya Sağlık Örgütü, sağlıkla ilgili acil durumlara müdahaleyi geliştirmek için bu çevrimiçi kursları sunmaktadır. Kurslar salgınlara, sosyal kampanyalara, salgına hazırlık ve acil durumlara müdahale etmeye hazırlık konularına dayanıyor.

OpenWHO, hevesli bireyleri gelişen küresel sağlık gelişmelerine katılmaya teşvik eden dinamik ve web tabanlı bir platformdur.

 

Etkileşimli çevrimiçi kurslar aracılığıyla DSÖ, evleriyle sınırlı olmalarına rağmen etkili politikalar geliştirebilecek, çeşitliliğe sahip bir kültürel topluluk geliştirmeyi amaçlamaktadır.

 

DSÖ’nün ücretsiz çevrimiçi kursları zorlu zamanlarda umut veriyor ve öğrencileri bilgi edinerek yetenekli ve dinamik bir sağlık iş gücü yaratma temel misyonunu yerine getirmeye motive ediyor. Katılımcılar ayrıca kursu tamamladıktan sonra WHO sertifikalarını alırlar.

 

Sertifikalı DSÖ çevrimiçi kursları, hırslı ve hevesli öğrencilerin kariyerlerini geliştirmeleri ve değerli üyeler olmaları için mükemmel bir fırsat sunar.

 

Katılımcılar ayrıca farklı gruplarla etkili bir şekilde işbirliği yapma becerisi de kazanırlar. Üstelik OpenWHO, bireylere, küresel sağlık sistemini geliştirmek için genç yetenekleri desteklemeye ve onlarla işbirliği yapmaya istekli üst düzey mentorlar tarafından tasarlanan kurslardan öğrenme ayrıcalığını sağlıyor.

 

Sonuç olarak, bu girişim tüm dünyada halk sağlığının iyileştirilmesine önemli ölçüde katkıda bulunurken, aynı zamanda sağlık sektörünün büyümesi için gerekli olan vasıflı sağlık uzmanlarının sürekli tedarikini de sağlıyor.

Başvuru herkes için açıktır

BAŞVURU SÜRECİ : Online kaydolun.

 

Başvuru için tıklayınız

Dünya Sağlık Örgütü, BM’nin uluslararası halk sağlığından sorumlu uzmanlaşmış bir kuruluşudur.

 

DSÖ’nün genel merkezi İsviçre’nin Cenevre kentinde olup, altı bölge ofisi ve dünya çapında 150 ofisi bulunmaktadır. DSÖ küresel sağlık konusunda lider bir otoritedir ve kurslar bu alanda deneyimli profesyoneller tarafından geliştirilmekte ve verilmektedir.

 

Ayrıca öğrencilere, işverenlere veya eğitim kurumlarına bilgi ve becerilerini göstermek için kullanılabilecek ücretsiz bir bitirme sertifikası verilecek.

 

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version