Site icon Erasmusgram

Washington’da Staj Fırsatı – Ulusal Demokrasi Vakfı Stajyer Duyurusu

Ulusal Demokrasi Vakfı (NED), federal olarak finansmanı sağlanan, özel, hibe sağlayan bir kuruluştur ve senelik Kongre ödeneğiyle finansmanı sağlanır.

Vakfın hedefleri ise, demokratik reforma teşvik edilmesi ve dünyada sivil topluma teşviğin sağlanmasıdır. Ayrıca vakıf  Dünya Demokrasi Hareketi’nde sekreterya rolünü üstlenmektedir.

Reagan-Fascell Demokrasi Üyeleri Programı, dünyanın her yanından uygulayıcılar için, akademisyenler ve gazetecilere belirli bir ülke ya da bölgede demokrasi ile ilgili bağımsız bir şekilde araştırma yapma imkanı sağlayan  uluslararası bir değişim programıdır.

Açık Pozisyondaki Stajyer Pozisyonunun Özeti:

Reagan-Fascell Demokrasi Üyeleri Programı, 2022 Bahar döneminde ücretli(maaşlı) stajyer pozisyonunda görev alması üzerine motivasyonu yüksek stajyer aramaktadır.

Bu ücretli staj programında, programın web sitesinde ve sosyal medya ağında, program yayınları ve rekabetin sağlanmasında destek ve veritabanı yönetimine fokuslanarak uluslararası değişim alanında profesyonel olarak gelişim imkanı sunar.

Ücretli stajyer, Uluslararası Demokratik Çalışmalar Forumu, NED’in araştırma ve yayınlar kolunda yer alan Reagan-Fascell Demokrasi Üyeleriyle etkileşimde bulunacak ve bursiyerlerin sunumları, diğer NED etkinlikleri de dahil olmasıyla   Forum’un meslektaş ortamında bulunacaktır.

Stajyerlerin Sorumlulukları Nelerdir?

Senelik Reagan-Fascell burs yarışması.

Web sitesi ve sosyal medya geliştirme dahil olmak üzere tanıtım çalışmalarında bulunmak.

Stajyerler haftalık olarak  çalışma saatleri; 20-24 saat saat arasındadır. (haftalık 40 saati geçmeyecektir).

Stajyer adaylarından beklenen özellikler nelerdir?

İlgilenen adayların, lisans ya da yüksek lisans programı seviyesinde öğrenci olması gerekir.

Nitelikli adaylar, iyi seviyede yazma becerisine sahip, güçlü analitik becerileri olan, iş etiği olan, detaylara önem veren kişiler olmalıdır.

Staj ilanı için başvuru ve daha detaylı bilgi için tıklayınız

Exit mobile version