Site icon Erasmusgram

Veteriner ve Hayvan Bilimleri Bölümü Karşılaştırmalı Pediatri Doktora Bursu

Veteriner ve Hayvan Bilimleri Bölümü Karşılaştırmalı Pediatri Doktora Bursu :

Pediatri Sağlık ve Tıp Bilimleri Fakültesi Kopenhag Üniversitesi 1 Kasım 2020’de başlayacak .Karşılaştırmalı Pediatri alanında doktora bursu ! Üniversitenin ekibi ve araştırmaları Karşılaştırmalı Pediatri ve Beslenme Bölümünde son derece uluslararası, çeşitli ve disiplinli bir ortam sunuyor. İnsan bebeklerinde ve çiftlik hayvanlarında gelişme, beslenme ve hastalık ile ilgili araştırma ve öğretim yapıyor.

 Çalışmalar;

Geniş metodoloji yelpazesi, çok farklı akademik geçmişe sahip (temel biyolojiden veteriner / insan tıbbına kadar) grup üyeleri arasında işbirliği ve ekip çalışması gerektiriyor.Proje Açıklaması Mevcut pozisyon erken doğmuş bebeklerin sağlığı ve gelişimine odaklanmaktadır. Bağırsak olgunlaşmasını iyileştirmek ve nekrotizan enterokolit ve sepsis gibi gastrointestinal inflamasyon ve enfeksiyonların gelişimini azaltmak için yetersiz anne sütü dönemlerinde tamamlayıcı süt ürünlerinin etkilerini araştırmak için klinik çalışmalar yapılacak.

Ayrıca, erken doğmuş bebeklerde bilişsel işlevler ve yapısal beyin gelişimi üzerine farklı beslenme uygulamalarının uzun vadeli sonuçlarına bakılacak.. Analizler karşılaştırılacak.

 

Süre: Doktora öğrencisi olarak 3 yıl

İş tanımı:

SUND’de doktora öğrencisi olarak temel görevleriniz;

 

 

Exit mobile version