Site icon Erasmusgram

Uygulamalarla Temel Python Eğitimine Kayıt Olun

Eğitime 1 Gün içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Eğitimin anlatım dili Türkçe

Eğitimin içeriğinde neler var?

8 bölümden oluşmaktadır

62 ders içermektedir

11 saat 40 dakika uzunluğa sahiptir.

Neler öğreneceksiniz?

Koşullu ifadelerinin ne olduğunu öğreneceksiniz, döngüleri öğreneceksiniz, dosya işlemlerini kavrayacaksınız, hataların yakalanması gibi temel programlamanın temellerini ve Python dilindeki uygulamaları üzerinden bol örneklerle, soruların çözümleriyle net şekilde öğreneceksiniz.

Fonksiyon ve metotları ileri düzeyde öğrenmiş olacaksınız, temel işlemlerle birlikte otomatize programların yazımını öğrenecek ve algoritma mantığını geliştirmiş olacaksınız.

Nesne Tabanlı Programlamayla  modern programlamanın felsefesini öğrenecek, yapıları geliştirerek daha farklı programlamalar yapacaksınız.

Numpy, Pandas ve Matplotlib  öğrenebileceğiniz en iyi seviyede benimseyecek, temel düzeyde veri analinizi ve bilimsel hesapları yapacaksınız.

Python dilinde sadeliğin ön planda olması, anlaşılır yapıya sahip olması, sade görünümü olmasına karşın, araçlarının daha geniş yelpazede olması ile öğrenmeye yeni başlayan kişiler için bu kurs idealdir.

Programa dilini öğrenmek istiyorsanız bol pratik yapmanız gerekiyor. Zaman ayırmalısınız ve emek vermelisiniz. Ayrıca iyi bir yönlendirme işinizi kolaylaştırır. Tam bu noktada bu kurs devreye giriyor.

Pratik yapmak programa dili için önemlidir. Bu kurs ile bol miktarda soruları çözerek eğitim bittiği zaman temel düzeyde öğreneceksiniz.

Bu eğitimin en ön plana çıkan kısmı bol bol pratikleri içermesidir.

Eğitimde bulunan her  sorunun çözümüne ise videolar ve materyaller içerisinde detaylarıyla yer verildi. Fakat daha iyi öğrenmek için  cevabı görmeden önce siz yapmalısınız. Bu şekilde daha iyi kavrayacaksınız.

Diğer bölümler için algoritma mantığınız gelişecektir.

Bu kurs, programlama için baştan başlamak isteyen ve başka bir programlamadan Python’a geçmeyi düşünen kişiler için uygundur.

Ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version