Site icon Erasmusgram

UNICEF Ankara Staj Programına Başvurun

UNICEF, dünyanın en dezavantajlı çocuklarına ulaşmak için dünyanın en zor yerlerinde çalışıyor.

 

 

190 ülke ve bölgede, herkes için daha iyi bir dünya inşa etmek için her gün, her yerde her çocuk için çalışıyor.

UNICEF, işgücünde çeşitliliğe ve kapsayıcılığa kendini adamıştır ve engelli kişiler de dahil olmak üzere cinsiyet, milliyet, din ve etnik kökene bakılmaksızın tüm adayları kuruluşun bir parçası olmak için başvurmaya teşvik eder.

 

UNICEF, cinsel sömürü ve taciz, cinsel taciz, yetkinin kötüye kullanılması ve ayrımcılık dahil olmak üzere Birleşmiş Milletler ve UNICEF’in amaç ve hedefleriyle bağdaşmayan davranışlara karşı sıfır tolerans politikasına sahiptir.

 

UNICEF, katı çocuk koruma ilkelerine de bağlıdır. Seçilen tüm adayların bu standartlara ve ilkelere uyması beklenecek ve bu nedenle titiz referans ve özgeçmiş kontrollerinden geçecektir.

 

Geçmiş kontrolleri, akademik kimlik bilgilerinin ve istihdam geçmişinin doğrulanmasını içerecektir. Seçilen adaylardan geçmiş kontrolü yapmak için ek bilgi vermeleri istenebilir.

 

Notlar:

Hareketlilik, UNICEF ile uluslararası profesyonel istihdamın bir koşulu ve uluslararası kamu hizmetinin temel dayanağıdır.

Yalnızca kısa listeye giren adaylarla iletişime geçilecek ve seçim sürecinin bir sonraki aşamasına geçilecektir.

UNICEF, stajyerlere, yetenekli üniversite öğrencilerine, UNICEF’in çalışmalarına maruz kalırken değerli mesleki deneyim kazanma fırsatı sunuyor.

 

Aynı zamanda UNICEF, kuruma güncel akademik bilgi, teknik bilgi ve diğer değerli beceriler sağlayan önemli bir varlık oldukları için stajyerlerle çalışmaktan da yararlanmaktadır.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version