Site icon Erasmusgram

Uluslararası Stajların Tüm Listesi 2021 | Tüm Masraflar Karşılanıyor

2021’de Yurtdışında Staj Yapmak İster Misiniz?

2021’de gerçekleşecek Uluslararası Stajların Listesi  mevcuttur.

Tüm bu Uluslararası Staj Programları Tamamen Fonlu masrafları karşılanan stajlardır.

Dünyanın her yerinden adaylar başvuru yapabilir.

Lisans Öğrencileri, Mezunlar ve Şu Anda Kayıtlı Öğrenciler başvurular için uygundur.

Başvuru Ücreti Yoktur.

Endişelenmenize gerek yok çünkü bu Stajlar herhangi bir İngilizce Yeterlilik Sınavı istemiyor.

İsviçre, Almanya, ABD, Kore, Fransa’da  Staj yapma fırsatı elde edin. Profesörlerden ve Mentorlerin gözetiminde en iyi Organizasyonlar ve Üniversitelerle çalışma fırsatı elde edeceksiniz. Herhangi bir alanda herhangi bir akademik geçmişe başvurabilirsiniz.

Stajlar birçok alanda mevcuttur. Hem Erkek hem Kadın Katılımcılar başvurabilir. Yazlarınızı En Güzel Ülkelerden birinde geçirme fırsatı elde edin!

Tüm bu staj kontenjanlarında ortalama olarak yaklaşık toplam 1.000 Staj Pozisyonu olacaktır. Çünkü farklı Ülkeler ve Üniversiteler bu Uluslararası Stajları her sene sunmaktadır.Uluslararası Staj Listesini Adları ve Her Staj Programının detayları ile birlikte listelesini aşağıda bulabileceksiniz.

Tüm bu Stajlar Şu Anda Açıktır ve 2021 Kabulü için başvuruları kabul etmektedir. 2021’de Tamamen Finanse Edilen Ücretli Stajlar hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bilgileri kontrol edin ve uygun şekilde başvurun.

OECD Staj 2021, Paris, Fransa

Kariyerinize Paris’te Başlamak İstiyorsanız. Fransa, Paris’teki OECD Stajı, farklı yeteneklere sahip yüksek motivasyonlu ve nitelikli öğrencilere büyük bir fırsat sunuyor.

Lisans, Yüksek Lisans veya Doktora gibi tamamen akredite edilmiş herhangi bir derece programına kayıtlı olan öğrenciler, Paris’teki bu uluslararası stajda yer alabilir.

Finansal Kapsam: Aylık Yaşam Giderleri olarak 700 Euro, Vize Süreci için OECD ekibi tarafından desteklenmektedir.
Daha fazla bilgi için tıklayınız

Amerika Birleşik Devletleri’nde RIPS Yaz Stajı 2021

Başvurular, 2021’de Amerika Birleşik Devletleri’nde RIPS Yaz Stajı’na başvurmak için açıktır. RIPS, Amerika Birleşik Devletleri’nde yetenekli Uluslararası Öğrencilerin Gerçek Tabanlı Projeler Ekibinde çalışmaları ve Yazlarını Los Angeles’ta geçirmeleri için Tamamen Finanse Edilen bir Stajdır.

REU programının Süresi Dokuz Haftadır. Güzel bir kampüste Dokuz Hafta Geçirdiğinizi Düşleyin. Öğrenci ekibi, akademik mentör ve endüstri mentorunun desteğiyle, problemi araştıracak ve sonuçlarını programın sonunda hem sözlü hem de yazılı olarak sunacaktır.

Finansal Kapsam: Yaşam masraflarını karşılamak için Aylık Ücret, Ücretsiz Konaklama, Öğrenim Ücretleri için Tam Burs, Uçak Bileti
Daha fazla bilgi için tıklayınız 

EPFL İsviçre’de Yaz Stajı 2021

İsviçre’de 2021 EPFL Yaz Stajı açıldı. EPFL Stajı, İsviçre’deki EPFL’de Yazı Geçirecek Uluslararası Öğrencilerin Tamamen Finanse Edilen Stajıdır. Tüm Lisans ve Lisansüstü Öğrenciler EPFL Yaz Bursu için uygundur.

Bu staj fırsatını daha önce paylaşmıştık. O linke erişmek için tıklayınız

Almanya’da Staj 2021 | Konrad Adenauer Vakfı

Başka bir mükemmel Uluslararası Staj Fırsatı. Konrad Adenauer Vakfı Ücretli Staj 2021. Bu, Almanya’da Staj arayan öğrenciler için eşsiz bir fırsattır. Hem Erkek / Kadın, 2021’de Almanya’da bu Staj için başvurabilir.

Finansal Kapsam: Yaşam masraflarını karşılamak için Aylık Ücret, Ücretsiz Konaklama, Öğrenim Ücretleri için Tam Burs.
Almanya’nın başvurusu kapanmıştır

Güney Kore Staj Programı 2021

GIST Güney Kore Staj Programı 2021. Bu, dünyanın her yerinden tüm Öğrenciler için Güney Kore’de Tamamen Finanse Edilen bir Stajdır. Kore Stajı Gwangju Bilim ve Teknoloji Enstitüsüne yerleştirilecektir. GIST Güney Kore Stajı Süresi 3-6 Ay olacaktır.

Lisans, Yüksek Lisans veya Doktora okuyan katılımcılar. Derece Programları uygundur. GIST Graduate Schools’tan dünyanın en iyi laboratuvarlarında Araştırma Fırsatına sahip olacaksınız. IELTS / TOEFL puanı olmadan başvurabilirsiniz.

Finansal Kapsam: Yaşam masraflarını karşılamak için Aylık Ücret, Ücretsiz Konaklama, Öğrenim Ücretleri için Tam Burs, Uçak Bileti

Daha fazla bilgi için tıklayınız

 

Exit mobile version