Site icon Erasmusgram

Ulusal Staj Programı – Kariyer Kapısı Aylık 17.000 TL Maaş

Öğrencilerin fırsat eşitliği kapsamında kurallara uygun bir şekilde kamu kuruluşlarında ve özel kurumlar tarafından sağlanan staj fırsatlarından yararlanmaları için yapılmış bir staj programıdır.

 

Program için başvuru yapacak kişiler; eğitim dönemleri süresince ortaya koyduğu performans, becerilerini geliştirmeye yönelik yaptığı çalışmalar ve başarıları dikkate alınarak akademik/mesleki, sanatsal/sosyal ve sportif yeterlilikleri ile değerlendirilmeye alınacaktır.

 

İşverenler de öğrencilere, kimlik bilgilerine bakmaksızın  yeterlilik alanlarındaki aldığı puanlar ile staj teklifi sunacaktır.

Ulusal Staj Programı başvurusu yapmak istiyorsanız Kariyer Kapısı’ndan Ulusal Staj Programı’na e-Devlet ile giriş yapmalısınız.

 

Akabinde ise e-Devlet aşamasındaki bilgileri kontrol ederek onaylamalısınız. Diğer aşamada ise  “Başvuru Formunu”  sorularda belirtilen şartlara göre doldurmanız gerekir.

 

Başvuru süreci sona erdikten sonra işverenlerden gelecek teklifleri incelemek için Kariyer Kapısı’nı düzenli bir şekilde takip etmelisiniz.

 

 

Türkiye, KKTC ve yurt dışında üniversitelerinde eğitim gören ve not ortalaması 4’lük sistemde minimum 2 olan;

• Örgün eğitim veren lisans öğrencilerinin  2., 3. ya da 4. sınıf öğrencileri (tıp fakültesi ve öğretmenlik bölümleri hariç),

 

 

• Örgün eğitim veren ön lisans öğrencilerinin 1. veya 2. sınıf öğrencileri

ve

• Yurt dışındaki üniversitelerde, not ortalaması 4’lük sistemde minimum 2 olan  yüksek lisans/doktora eğitimine devam eden Türk Vatandaşı ya da Mavi Kartı olan öğrenciler.

 

 

Son başvuru 10 Mart 2024

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version