Site icon Erasmusgram

Ukrayna’da 2 Ay Gönüllülük Yapmak İster Misiniz? | Tüm Masraflar Karşılanıyor

Proje kapsamında yol masrafları, konaklama, yerel ulaşım desteği,  yemek, sigorta , vize  masraflarınız karşılanacaktır. Gönüllü her ay cep harçlığı alacaktır. Gönüllü, proje boyunca Ukraynaca dil desteği  alacaktır.

Bu proje için vizeye veya pasaporta ihtiyacınız yoktur. Çipli kimlik kartınız ile gidebilirsiniz.

Yaş aralığı: 18 – 30

Aranan Gönüllü Sayısı: 2

Proje, Avrupa Dayanışma Programı kapsamında Avrupa Birliği tarafından fonlanmıştır. Ukrayna / Ivano-Frankivsk’de gerçekleşecektir.

Tarih Aralığı: 2 ay sürecektir.  15 Ocak 2021 – 16 Mart 2021

Proje kapsamında aranan gönüllüler Türkiye’den seçilecektir.

Proje Açıklaması

Ev sahibi kuruluş  spor, demokratik katılım ve girişimcilik yoluyla insanların sosyal eğitimine odaklanır. Organizasyonun değerleri; sınırları olmayan eğitim, sosyal hizmetin tanınması, kadınların spora eşit katılımı, dayanışma kararları ve eylemleri, yaşam tarzı olarak girişimciliktir. Bu bağlamda, Hoşgörü Ligi’nin spor faaliyetlerinde yer alabilecek gönüllüler aranıyor.

Ana aktiviteler ; * Kadın futbolu * Çocuk futbolu * Engelli futbolu *

KONAKLAMA, YİYECEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Seyahat için 275 EURO’ya kadar olan masraflarınız karşılanacaktır.  Gönüllüler ortak bir dairede kalacak Gönüllüler yemek için para alacaklar (aylık) 183 euro cep harçlığı olarak ödenecektir.  CIGNA sigortası yapılacaktır.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllüler için varış öncesi eğitim düzenlenecek. Gönüllüler haklar, sorumluluklar, proje ile ilgili ayrıntılar ve mali konular hakkında bilgilendirilecek. Türkiye Ulusal Ajansı, gönüllüler için herhangi bir eğitim düzenlerse, gönüllüler bu eğitime gönderilecektir. Covid-19 kısıtlamalarının artması durumunda eğitim online olarak yapılacaktır.

KATILIMCI PROFİLİ

Paylaşımlı evlerde kalabilen, seyahat engeli olmayan, sosyal sorumluluk bilincinde, engelli ve çocuklarla çalışabilen gönüllüler aranıyor

* Bolu gençlik merkezi üyeliği olanlara proje için öncelik verilecektir

* Sporcu lisansı olan adaylara öncelik verilecek

* Bolu’da yaşayan veya Bolu’da okuyan adaylara öncelik verilecektir

* Spor Bilimleri Fakültesi’nde okuyan adaylara öncelik verilecektir

Son Başvuru Tarihi: 11 Aralık 2020

Başvuru yapmak için tıklayınız

Exit mobile version