Site icon Erasmusgram

Ukrayna, Pryluky Şehrinde Ücretsiz Yaz Kampına Katıl !

Pryluky’deki ücretsiz yaz kampına gönüllüler davet ediliyor ! Bu yaz , çocukların bilgisayar okuryazarlığını öğrenmeleri için ücretsiz yaz kampı düzenleniyor. Kamp da her zaman eğlenceli ve ilginçtir  çünkü ilgi çekici aktiviteler her gün çocukları beklemektedir ayrıca birçok eğlence ve geleneksel olarak  voleybol oynanmaktadır. Çocukların bu yıl daha fazla bilgi ve olumlu duygular edinmeleri için gönüllülerin katkıları bekleniyor

Yaz kampı 15 Temmuz – 15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecektir

Kampın Yararları Nelerdir ?

Her gün voleybol oynayacak ve eğleneceksiniz. Ayrıca, yerel gönüllüler ile  piknik düzenleme, balık tutma ve yerel tarihi anıtlara bisikletle binme fırsatınız olacaktır.

PRK YAZ  KAMPI, kültürünüzü ve dilinizi paylaşmak, tutkunuzu çocuklarla paylaşmak ve elbette hayatınızın zamanını geçirmek ve voleybol oynamak için harika bir fırsattır.

Çocuklar dünyayı yetişkinler kadar görmeyi hayal ediyor ve sizin yardımınızla dünyayı onlara davet edebilirsiniz

Kamp Hangi Masrafları Karşılıyor ?

Hangi Kriterler Aranmaktadır ?

Dahası, kampa katılmak istiyorsunuz ancak gelme fırsatınız yoksa, Online gönüllülük hizmeti sunulmaktadır. Skype’ta çocuklarla bir atölye çalışması yapabilirsiniz, Online olabileceğiniz ilginç bir konuda bir ders hazırlayın ve gönüllüler için atölyelere katılma fırsatını elde edin.

İlginiz için teşekkür ederiz, yüksek sayıda başvuru alındığı için başvurular kapanmıştır

 

 

Exit mobile version