Site icon Erasmusgram

Ücretsiz TOEFL Online Eğitimi – Kayıtlı 1 milyon öğrenci var

TOEFL sınavı için hazırlanacağınız güzel bir kurs  ve uzmanlar tarafından oluşturulan sınavlar ile puan ve ingilizce dil becerinizi geliştirmenin yöntemlerini öğrenme fırsatı elde edin !

Kursun size yardımcı olacağı konulardan birisi ise  TOEFL sınavından iyi bir puan almak için yapabileceklerinizi anlamanızdır.

Kursun Eğitmenleri  her bölüm için (Okuma  Dinleme Konuşma ve Yazma) rehberlikte bulunacak ve gelebilecek soru tiplerini geçmişte çıkan soruları baz alarak anlatacaktır.

Bu kurs ile Sınav için  nasıl kaydolacağınızı , puanlamanın nasıl olduğu ve sınav için hazırlanmaya yönelik tavsiyeleri alabileceksiniz

Bu kursta;  videoları, açıklamalı örnekli sorularla, kısa testlerle ve işbirliği dayalı tartışma panolarını kullanıp oldukça etkileşimli olmasını sağlıyor.

Bu kurs ile geçmiş testler ile günümüze kadar ki   test materyalleri için de erişim sağlayabileceksiniz.

Konuşmayı ve Yazmayı kapsayan haftalar için, kurstaki tüm katılımcılar uygulamalı testlere yanıtlar vererek  puanları alabilecektir.

Ayrıca , kurs boyunca ücretsiz kaynakları ve indirimli test hazırlıklar olacak.

Hayalleriniz olan üniversite ya da  iş için başvurabilmenize ihtiyaç olan  TOEFL sınavına elinizden gelen en iyi sonucu bulmanıza yardımcı olan değerli  ipuçlarını da öğreneceksiniz

TOEFL sınavı, dünyada en güvenilir ve dünya çapında kabul gören İngilizce dil değerlendirmesi.

Milyonlarca insan yurt dışında okumayı, çalışmayı ya da  yaşamak için hayalini gerçekleştirmesi için TOEFL yardımcı oluyor.

Dünya’da 11.000den fazla yüksek öğretim kurumunun, devlet kurumlarının ve kuruluşların kararı alırken TOEFL puanı kabul ediyor.

TOEFL sınavı için kimler giriyor ? Dünya genelinde 30 milyondan fazla kişi, İngilizce dil yeterliliğini kanıtlaması için TOEFL sınavına girdi.

Bu kursta neler öğrenebileceğinize dair notlara ve ücretsiz kayıt yapmak için tıklayınız

Exit mobile version