Site icon Erasmusgram

ÜCRETSİZ TEMEL ALMANCA KURSU

Bu ücretsiz kurs ile Almancanın temelini  öğrenmeye  başlayabilirsiniz. Basit ve sade bir anlatım ile öğrenmeye başlayabilirsiniz. Kurs, yeni başlayanlar için ideal bir kurstur, alfabaden başlayarak Almancanın en önemli konusu artikeller ile güzel bir alt yapı oluşturma fırsatı ! Kurs Türkçe anlatımdır.

Alfabeyi , Artikelleri, Sayıları, Selamlaşmayı & Vedalaşmayı, Kişi zamirlerini, Haben ve Sein fiillerini  ve kendinizi tanıtmayı öğreneceksiniz.

Almanca hakkında hiçbir bilginiz yoksa ve Almancaya 0’dan başlamak istiyorsanız  veya eksik hissettiğiniz konuları tekrar etmek istiyorsanız  sizin için uygun bir ders başlangıcı olacaktır

Yeni bir dil öğrenmeye başlıyorsanız asıl önemli olan şey doğru bir şekilde  öğrenmek ve bol bol tekrar etmektir. Bu kursun da amacı hem telaffuzu düzgün bir şekilde  öğretmek hem de bol bol tekrarı olam etkinliklerle dili öğretmektir.

Telaffuzun öneminden bahsettik ve ne kadar çok önemli olduğundan dolayı  alfabe ile başlayıp telaffuza da aynı şekilde  0’dan bir başlangıç yapılıyor. Sayılar ve  Almancada en önemli konu olan artikeller ile  tanışacaksınız .  A1 seviyesi için güzel bir başlangıç yapacak seviyeye geleceksiniz

VİDEO İÇERİKLERİNDE HANGİ DERSLER  VAR ?

Wilkommen! – Hoşgeldin!

Almancaya giriş – Tanıtım Seti !

Das Alphabet & buchstabieren – Alfabe & harf kodlaması

Die Zahlen – Sayılar

Ordinalzahlen

Artikel (bestimmte und unbestimmte Artikel)

Personalpronomen – Kişi Zamirleri

Die Verben “Haben” & “Sein”

Sich begrüßen und sich verabschieden – Selmlaşmak ve vedalaşmak

Sich vorstellen – Kendini tanıtmak

Menschen kennenlernen HÖREN

NELER ÖĞRENECEKSİNİZ ?

Almancaya giriş yapacaksınız

Almanca dilinin temelini öğrenmeye başlayacaksınız

Alfabeden öğrenmeye başlayacaksınız. Artikeller, Sayılar, Selamlaşma & Vedalaşma, Kişi zamirleri, Haben ve Sein fiilleri, ve kendinizi tanıtmayı öğreneceksiniz.

Bu Kurs Kimler için Uygun ?

Almancaya 0’dan başlamak isteyenler, yeni bir başlangıç yapmak isteyen herkese açık bir kurs. Özellikle Almancayı hayatına katmak  isteyenler için çok güzel bir fırsat.

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version