Site icon Erasmusgram

Ücretsiz Rusça Kursu (A2)

Kurs ilk 1000 kişi ücretsizdir.  Bu yüzden 1000 kişi tamamlanmadan ücretsiz kayıt olabilirsiniz. Aksi takdirde kurs ücretli olacaktır.

Eğitim dili Türkçe

Eğitim İçeriğinde neler vardır ?

5 Canlı Ders
1 Ders Notu
1 Sertifika Sınavı
1 Ödev
1 Deneme Sınavı
Grup Sohbeti

Kiril alfabesi size değişik geliyor ve bu sizi korkutuyor ise bu kursu alarak bu ön yargıyı yıkmış olacaksınız
Rusça (A2) eğitimi ile bu ön yargıyı yıkacaksınız .

Rusça A1 seviyesini bitirdiyseniz  A2 seviyesine erişmiş durumdasınız ve bu eğitim için hazırsınız.

Fiil çekimleriyle birlikte artık daha ayrıntılı bir şekilde cümle kurabileceksiniz, dinlediğinizi anlayacaksınız ve bu yetiniz geliştirmeyi amaçlıyor bu kurs.

Online eğitim ile oturduğunuz yerden Rusça dilini öğrenme fırsatını elde edin.

Rusça A2 Eğitimini alarak dünyanın en gözde dilleri arasından gösterilen Rusça dilini temel seviyede öğreneceksiniz.

Kariyeriniz, öğreniminiz, turist veya hobi olarak öğrenerek, kendi gelişiminizde farkı yaratarak farklı külütürde olan insanlarla tanışarak iletişim kurabilir ve Rus diliyle ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

Dersleri  canlı derslerle, videolarla, ders notlarıyla ve ilgili dokümanlarla öğrenebileceksiniz. Eğitimde tüm bunlar  mevcut.

Rusça Kursu Almanızın  Amacı

Rusça dilini öğrenmeniz  için  ve bulunduğumuz çağ şartlarında gereklilik olan Rusçayı öğrenmeniz için  birçok sebep vardır.

Kariyerinizi daha ileriye taşımak için, arkadaş çevrenizi genişletmek istiyor oluşunuz, Rusya seyahatiniz için iletişim sorununu çözmek ve temel seviyede anlaşmak,  Rusya’nın kültürünü daha yakından tanımak temel sebeplerdendir.

Rusça derslerini istediğiniz yer, istediğiniz zaman zarfında takip edebilirsiniz. Çalışmalarınızı esnek olarak olarak sürdürme imkanı elde edersiniz . Her ne sebeple Rusça öğrenmek istesek de iş veya eğitim hayatındaki yoğun tempodan dolayı zaman bulamayabiliriz.

Rusça uzaktan eğitim programımızla istediğiniz yerde istediğiniz zamanda dersleri takip edebilir, çalışmanızı esnek bir şekilde sürdürebilirsiniz. Bu eğitim ile öğrenciler temel seviyede kendisini ifade etmelerini ve bu seviyeye ulaşmasını sağlamak kursun amacıdır.

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Bu kursun asıl temelinde zamanlar ve hallerini doğru bir şekilde kullanacaksınız, yeni sözcük bilgileri mevcuttur.

A1 ders düzeyinde gördüğünüz; şimdiki, geçmiş ve gelecek zaman konuları kapsamından daha farklı şekilde kullanımlarını ve çekimlerini örneklendirmesini göreceksiniz . Ayrıca zarf temel kalıpları incelenecek , uzun cümle kalıpları ve bağlaçlar kullanarak cümle kurma biçimlerini öğrenebileceksiniz.

Hallerin cümledeki kullanımlarıyla ilgili daha kapsamlı örnekler gösterilecektir. Bu eğitimin sonunda ise Rusça’da temel konuların tamamını öğreneceksiniz. Daha kolay cümle kuracaksınız. Duyduklarınızı anlayacak seviyeye geleceksiniz.

Eğitimin içeriğiyle birlikte  size yol gösterecek ve  açıklayıcı çok fazlası var.

Verilecek olan Sertifika ile ilgili Bilgi

Eğitimi tamamladığınızda, eğitim boyunca öğrendiğiniz bilgi ve örnekler doğrultusunda sınav olursunuz.

Yapılacak olan bu sınav sonucunda geçerli notu alıp başarılı olursanız ücretsiz bir şekilde sertifika kodu veya ücretli bir şekilde kargonuza sertifika yollanabiliyor.

Başarı sertifikası özel ve resmi kurumlar tarafından geçerli olmaktadır.

Kurs ile daha detaylı bilgi ve ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version