Site icon Erasmusgram

Ücretsiz Rusça Kursu (A1)

Kurs ilk 1000 kişi ücretsizdir.  Bu yüzden 1000 kişi tamamlanmadan ücretsiz kayıt olabilirsiniz. Aksi takdirde kurs ücretli olacaktır.

Kursun anlatım dili Türkçe

Kurstan bugüne kadar  43.717 kişi katılmıştır

Eğitim İçeriğinde neler vardır ?

 

5 Canlı Ders

1 Ders Notu

1 Sertifika Sınavı

1 Ödev

1 Deneme Sınavı

Grup Sohbeti

Rusça A1 Eğitimini alarak dünyanın en gözde dilleri arasından gösterilen Rusça dilini temel seviyede öğreneceksiniz. Kariyeriniz, öğreniminiz, turist veya hobi olarak öğrenerek, kendi gelişiminizde farkı yaratarak farklı külütürde olan insanlarla tanışarak iletişim kurabilir ve Rus diliyle ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

Dersleri  canlı derslerle, videolarla, ders notlarıyla ve ilgili dokümanlarla öğrenebileceksiniz. Eğitimde tüm bunlar  mevcut.

Rusça Kursu Almanızın  Amacı

Rusça dilini öğrenmeniz  için  ve bulunduğumuz çağ şartlarında gereklilik olan Rusçayı öğrenmeniz için  birçok sebep vardır .  Kariyerinizi daha ileriye taşımak için, arkadaş çevrenizi genişletmek istiyor oluşunuz, Rusya seyahatiniz için iletişim sorununu çözmek ve temel seviyede anlaşmak,  Rusya’nın kültürünü daha yakından tanımak temel sebeplerdendir.

Rusça derslerini istediğiniz yer, istediğiniz zaman zarfında takip edebilirsiniz. Çalışmalarınızı esnek olarak olarak sürdürme imkanı elde edersiniz .

Her ne sebeple Rusça öğrenmek istesek de iş veya eğitim hayatındaki yoğun tempodan dolayı zaman bulamayabiliriz. Rusça uzaktan eğitim programımızla istediğiniz yerde istediğiniz zamanda dersleri takip edebilir, çalışmanızı esnek bir şekilde sürdürebilirsiniz. Bu eğitim ile öğrenciler temel seviyede kendisini ifade etmelerini ve bu seviyeye ulaşmasını sağlamak kursun amacıdır.

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Ayrıca, kelimesi çalışmasını da yaparak gündelik hayatınızda kullanacağınız temel kalıplar da incelenecektir. Eğitimin içeriği farklı temel konular ile sınırlı olduğundan ve sürenin de kısıtlı olmasından ötürü bireysel olarak çalışmalarınız da önemlidir.

Eğitimin içeriğiyle birlikte  size yol gösterecek ve  açıklayıcı çok fazlası var.

Verilecek olan Sertifika ile ilgili Bilgi

Eğitimi tamamladığınızda, eğitim boyunca öğrendiğiniz bilgi ve örnekler doğrultusunda sınav olursunuz. Yapılacak olan bu sınav sonucunda geçerli notu alıp başarılı olursanız ücretsiz bir şekilde sertifika kodu veya ücretli bir şekilde kargonuza sertifika yollanabiliyor.

Başarı sertifikası özel ve resmi kurumlar tarafından geçerli olmaktadır.

Kurs ile daha detaylı bilgi ve ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version