Site icon Erasmusgram

ÜCRETSİZ ONLİNE İNGİLİZCE KURSLARI

 

Ücretsiz Online İngilizce Kurslarına katılmak ister misiniz ? Adım adım ilerleyerek ingilizcenizi geliştirin. Farklı Seviyeler ile İngilizce yeterliliğinizi ücretsiz olarak test edebilirsiniz.

Yapmanız gereken hesap oluşturmak ve ücretsiz bir şekilde öğrenmeye başlamak.

  • 450’den fazla video dersi
  • Profesyonel ve nitelikli öğretmenler
  • Yapısal Online Kurslar
  • 5 seviye: Temelden İleri Düzeye kadar
  • Öğrenme materyalleri ve uygulama faaliyetleri

Online ingilizce kurlsar ile dil konusunda eksik gördüğünüz noktalarda gelişiminizi tamamlamanız için güzel bir fırsat.

Gramer, kelime bilgisi, reading, speaking, listening konularında kendinizi eksik mi görüyorsunuz ? Evde olduğumuz şu süreçte bu kadar fazla dil açısından online kurslardan faydalanarak eksiklerinizi giderebilirsiniz. Yabancı dil kategorimizde daha fazla arşive erişebilir ve faydalanabilirsiniz. Belirli seviyede bir ingilizceniz var ise kendi alanınız üzerine profesyonel ingilizce kurslar ile pekiştirip akademik ingilizcenize katkı sağlayabilirsiniz. 

5 farklı seviye olarak ayrılması aslında sizin için hem kolaylık hem de seviyenize uygun seçmeniz açısından erişilebilirliği konusunda avantaj. Kendi seviyenizi tespit ettikten sonra kademe kademe ilerleyerek bu süreçten en kârlı siz çıkabilirsiniz. 

 

Şimdi İngilizce’nizi geliştirmeye başlayın Profesyonel öğretmenlerden 300 video dersi ile Ücretsiz İngilizce Öğrenin İlköğretimden İleri Düzey kurslara 24/7 ayda 10 saate kadar video dersi Kursu istediğiniz zaman değiştirin Kurstan önce veya sonra ödeme ayrıntıları gerekmez

Uzman Öğretmenlerle Öğrenin. Kurslara sınırsız erişim sayesinde, her dersten sonra bir testle ilerlemenizi kontrol edin ve öğrenmenizi pekiştirin. Son Kurs Değerlendirmenize hazır olun.

İndirilebilir çalışma materyalleri (dil bilgisi sayfaları ve kelime bankası), öğrenmenizi pekiştirmenize yardımcı olacak dinleme ve okuma anlama aktiviteleri bulunuyor

 TÜM BU FIRSATLARDAN FAYDALANMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Exit mobile version