Site icon Erasmusgram

Ücretsiz Online IELTS Hazırlık Eğitimi

Dinleme, konuşma, okuma ve yazma olmak üzere hepsini kapsamına alan müsaitliğinize göre ilerleme sağlayabileceğiniz bu kurs ile IELTS Akademik sınavları için hazırlanabilirsiniz

IELTS, öğretim dili İngilizce konuşuluyor olan ülkede yüksek öğrenimini yapmak isteyen kişiler için en gözde ingilizce dil sınavı.

IELTS kursuyla birlikte , sizin IELTS Akademik sınavına güvenli bir şekilde hazırlanmanızı sağlayacaktır. Bu 4 beceriyle 80 saat üstünde eğitim materyaline erişim sağlayabileceksiniz.

IELTS hazırlık kursuyla,  dünyada en popüler öğrenme merkezleri arasında gösterilen  Queensland Üniversitesinden tecrübeli İngilizce  profesyonellerinin hazırladığı ve kendileri tasarlamış ve yazmıştır.

Kursların  hocaları, , öğrencinin  akademik IELTS hedefleri için, İngilizce dilinin birinci dil olarak üniversite giriş hedeflerine ulaşmasını sağlaması için yeterli deneyim ve tecrübelere sahip

Kursu kendi müsait zamanlarda izleyeceğiniz şekilde tasarlandığı için, bütün kursun basamaklarını sıra ile tamamlayabilirsiniz. Sadece odaklanmanızı istediğiniz adanlar için seçerek izleyebilirsiniz.

Kurs tamamlandığı takdirde, IELTS akademik tesleri için kendinizi hazır hissedeceksiniz

Kurs detaylarına her modül için incelemeleri ve detaylara da erişebilirsiniz

Kurs ücretsizdir fakat sertifika ücretlidir.  Kurs videolarına erişimi ücretsiz sağlayarak öğrenebilirsiniz

Ücretsiz Kaydolmak için Tıklayınız

Exit mobile version