Site icon Erasmusgram

Ücretsiz İngilizce Eğitim (A1-A2-B1-B2-C1-C2)

Eğitimlerin anlatım dili Türkçe

İngilizce A1-A2 Seviyesi Eğitim

Kursa Ücretsiz kaydolmak için sınırlı kontenjan vardır. Kontenjan bittikten sonra ücretli olacaktır.

Eğitim İçeriğinde neler vardır ?

5 Video İçerik

5 Canlı Ders

30 Ders Notu

1 Sertifika Sınavı

1 Ödev

5 Deneme Sınavı

Grup Sohbeti

İngilizce öğrenmek istiyorsunuz fakat sürekli erteliyorsanız bunun size bir katkısı olmayacaktır. Tüm yaşamanız boyunca bunun ceremesini çekmenize gerek yoktur. Ayrıca yeni kültür tanımak, hiç görmediğiniz ülkelere gidip gezmekle birlikte hayallerinizi gerçekleştirmelisiniz. A1-A2 eğitimiyle birlikte ingilizceye temel seviyede başlangıcı yapmış olacaksınız.

Bu ingilizce eğtimiyle ne zaman dilerseniz dersleri takip edebilirsiniz. Çalışmayı esnek olarak devam ettirebilirsiniz. Eğitim ile birlikte kendinizi ifade edecek düzeye ulaşmanız amaçlanıyor. Eğitimde temeli sağlam kurarak ingilizceyi daha kolay öğrenmenizi sağlamak kursun amaçlarındandır.

İngilizce B1-B2 Seviyesi Eğitim

Eğitime Ücretsiz kaydolmak için sınırlı kontenjan vardır.

Eğitimin anlatım dili Türkçe

Eğitim İçeriğinde neler vardır ?

5 Video İçerik

5 Canlı Ders

8 Ders Notu

1 Sertifika Sınavı

1 Ödev

3 Deneme Sınavı

Grup Sohbeti

Temel seviyede ingilizceniz var ve ileri seviyeye taşımak mı istiyorsunuz? Hem bunu online olarak dilediğiniz zaman ve yerde derslere erişerek sağlayabilirsiniz. B1-B2 seviyesiyle dil seviyeniz yükselecektir ve dil seviye gelişiminizin devamlılığı sürecektir.

İngilizce hem kariyerinizde hem sosyal hayatınızda yer ediniyor ve dijitalleşen dünya ile birlikte online olarak derslere devamlılığı sağlayıp yer sıkıntısı olmadan her zaman erişebilirsiniz. İngilizcenin size özgüven olarak da artı katacaktır. Bu eğitim ile birlikte kendinizi kolay bir şekilde ifade edecek seviyeye gelmeniz amaçlanmaktadır. Ne zaman isterseniz derslere katılabilirsiniz

İngilizce B1-B2  eğitimi için kimler katılım sağlamalıdır?

Evinizde rahatlıkla, esnek eğitim saatleri ile ingilizce öğrenmek isteyen, tercih eden kişiler,

Temel ingilizce bilgi seviyesini kanıtlamayı isteyen kişiler,

İngilizce için ilgisi olan kişiler

Neler öğreneceksiniz?

İngilizce eğitimindeki içeriklerin temelinde dil bilgisi ve sözcük bilgisi olacaktır. İngilizce dil bilgisi derslerinde kısa zaman içerisinde  çokça önemli konunun bulunduğu eğitimler verilecektir.

Derslerde geniş, şimdiki, geçmiş ve gelecek zaman konuları detaylı bir şekilde öğretilecektir ve örneklendirme yapılacaktır.

Ayrıca sözcük çalışması yapılarak günlük yaşamınızda kullanılan temel kalıplar incelenecektir. İçeriklerle alakalı bu eğitim için katılım sağlayan tüm öğrencilerin dikkat etmesi gereken husustan bahsedelim.

Eğitim içeriği çeşitli temel konulardan oluştuğu için kısa zaman içerisinde çok fazla konuyu öğrenmeniz için kendiniz de bireysel olarak çalışmalısınız. Eğitim içerikleri yol göstericidir fakat sizin de bireysel olarak çalışmanız önemli bir husustur.

İngilizce C1-C2 Seviyesi Eğitimi

 

Kursa Ücretsiz kaydolmak için sınırlı kontenjan vardır. Kontenjan bittikten sonra ücretli olacaktır.

Eğitimin anlatım dili Türkçe

Eğitim İçeriğinde neler vardır ?

5 Video İçerik

5 Canlı Ders

8 Ders Notu

1 Sertifika Sınavı

1 Ödev

1 Deneme Sınavı

Grup Sohbeti

Forum Tartışmaları

İngilizce,  dünya genelinde geçerliliğini koruyor ve popüleritesi en yüksek dillerdendir.  İngilizcenizi geliştirmeniz kariyerinize katkısı çok fazla olacaktır. Uluslararası alanda staj, iş vs düşünüyorsanız başarınız bu eğitim ile artacaktır. İngilizcenizi ne kadar çok geliştirirseniz o kadar çok iletişim becerilerinizin gelişmesini sağlayacaktır.

İngilizcenin küresel olarak iletişimin en önemli yolu olması ve yurt dışı planlamalarınızda ihtiyacınız olan ingilizce için bu kurs ile destekleyebilirsiniz. Bu seviyedeki katılımcıların konuşmak ve metindeki anlamları kolay bir şeilde kavrayabilmesi ve ana dili ingilizce olan kişilerle iletişime geçmesi amaçlanıyor.

TOEFL, IELTS  sınavlarında yüksek puanlar alabilirsiniz . C1-C2 eğitimi için İngilizce diline hakim olduğunuz için daha rahat hissedebileceksiniz. İş hayatınız için de ingilizce seviyeniz çok önemlidir. Ne kadar iyi bilirseniz her zaman bir adım önde olursunuz

Kursa şimdiye dek 47.076 kişi katılmıştır

Kursun anlatım dili Türkçedir. Kurs canlı ders şeklinde olacaktır.

 

İngilizce C1-C2 seviyesi eğitimi için  kimler katılmalıdır?

B1-B2 seviyesi eğitimini alan kişiler bu eğitime katılarak ingilizcesini ilerletebilirler,

İngilizcede iyi bir temele sahip ve  temel ve orta dilbilgisi kuralları açısından hakimiyeti olan kişiler,

TOEFL, IELTS gibi sınavlarda başarılı olmayı isteyen kişiler,

Yurt dışında yaşamayı ve çalışmayı isteyen kişiler,

Kendisini geliştirmeyi  isteyen kişiler.

İngilizce Eğitimine Neler öğreneceksiniz?

C1-C2 İngilizce eğitimine katılarak katılımcıların, uzun ve çeşitli İngilizce metinleri kavrayacaktır, kendisini doğal ve akıcı ifade edecek, İngilizce dilbilgisi kuralları hakkında  ileri seviye hakimiyet sağlayacaktır.

Online İngilizce Eğitimine Kimler İçin?

Temel İngilizce bilgisini pekiştirmeyi isteyen kişiler ve İngilizce için ilgisi olan herkesin katılım sağlaması doğru olacaktır.

Uzaktan eğitim sistemimiyle birlikte canlı şekilde verilen derslere katılımınızı sağlayarak ayrıca kaçırdığınız ve anlamadığınız konular olursa ders sonrasında videoları dersleri tekrardan izleyebilirsiniz.

Verilecek ödevlerle, ders notlarıyla, videolar, ilgili dokümanlarla  birlikte deneme sınavlarının olması sizin başarınızı ölçecektir, kelime dağarcığınızın artmasına katkı sunacaktır.

Sertifika Hakkında

 

Eğitim bittiği zaman, eğitim süresi boyunca edindiğiniz bilgiler nezdinde sınav olursunuz. Başarı sertifikası özel ve resmi kurumlarda geçerli.

Soğuk damgalı,

CV’nize ekleyeceğiniz Sertifika Kodu ücretsiz veriliyor

Kurslara ücretsiz kayıt olmak için aşağıdaki linkten erişerek kayıt yapabilirsiniz.

İngilizce A1-A2 kursuna ücretsiz kaydolmak için ücretsiz kontenjan dolmuştur. Ücretsiz ingilizce kurslar için ücretsiz kurslar kategorimizden erişebilirsiniz.

Eğitimin konu başlıklarına erişmek ve İngilizce B1-B2 kursuna ücretsiz kaydolmak için ücretsiz kontenjan dolmuştur. Ücretsiz ingilizce kurslar için ücretsiz kurslar kategorimizden erişebilirsiniz.

Eğitimin konu başlıklarına erişmek ve İngilizce C1-C2 kursuna ücretsiz kaydolmak için ücretsiz kontenjan dolmuştur. Ücretsiz ingilizce kurslar için ücretsiz kurslar kategorimizden erişebilirsiniz.

Exit mobile version