Site icon Erasmusgram

Ücretsiz İngilizce Dersler : Dilbilgisi ve Noktalama

İngilizce gramerini tekrar etmeniz mi gerekiyor ?  Zamanında öğrendiğiniz gramer unutuldu mu? Bu kursla birlikte eksikliklerinizi tamamlayacaksınız.

Bu uzmanlıktaki ilk kurs, iyi bir yazı yazmak için gerekli bazı araçların tazelenmesidir. Diğer kurslara hazırlanmanıza yardımcı olacaktır. Bu ilk kursu tamamlamak için yaklaşık 10 saate ihtiyacınız olacak. Yazmak bir beceridir ve bir beceriyi iyi öğrenmek için pratik yapmanız gerekir.

Bu kursta, kısa video dersleri izleyecek ve ardından öğrendiklerinizi pratik yapacak ve tartışacaksınız. İyi notlar aldığınızdan ve akran tartışmalarını soru sormak için kullandığınızdan emin olun. Ardından, bir sonraki kursta makale yazmaya başladığınızda bu kursta öğrendiğiniz kuralları hatırlayabileceksiniz.

Bu eğitim kursunu tamamladığınız zaman yapabilecekleriniz şunlardır

 

– kullanacağınız fillin doğru zamanını belirlemek

– vurguyu efektif kullanmayı

– birçok çeşit cümle türünü kullanmayı

– İngilizce dilinde daha efektif yazmayı

Kurs 1.Bölüm

Kurs Tanıtımı

Bu, Akademik İngilizce’deki ilk kurstur: Yazma uzmanlığı, sizi bir Amerikan kolejinde veya üniversitesinde okumaya hazırlamaya yardımcı olur. Bu ilk kurs, iyi yazmak için ihtiyaç duyacağın gramer ve noktalama işaretlerinin bazı temellerinin üzerinden geçecek. İngilizce dilbilgisinin tüm yönlerini incelemek amaçlanmamıştır, sadece bu sınıf için seçilmiş birkaç konuyu gözden geçirmektir.

Bu kısa modülde, başlamak için kendinizi tanıtın ve diğer öğrencileri biraz daha tanımak için. Sonraki derslerde, video dersler izleyecek, okuma yapacak, alıştırma alıştırmaları yapacak ve sınavlara gireceksiniz. Kursu geçmek için üç testi de geçmeniz yeterli. Bir aktiviteyi bitirdiğinizde, bir sonrakine geçin. Derslerin tadını çıkarın!

Kurs 2.Bölüm

 

Fiil Zamanları ve Bağlaçları

Bu modülde, video dersleri izleyecek, okuma yapacak, alıştırma alıştırmaları yapacak ve sınavlara gireceksiniz. Materyalleri anlamanıza yardımcı olması için videoları tekrar izleyebilir veya alıştırmaları gerektiği kadar tekrar edebilirsiniz. Bu modül fiil zamanlarını gözden geçirmenize ve bunları nasıl doğru şekilde kullanmanıza yardımcı olacaktır.

Muhtemelen bunları diğer İngilizce derslerinde zaten çalışmışsındır, bu yüzden bu kısa bir hatırlatma olacak. Sonra cümlelerinizde bağlaçları nasıl kullanacağınızı öğrenmeye başlayacaksınız. Bu, farklı türde cümleler yazmanıza ve yazınızı daha ilginç hale getirmenize yardımcı olacaktır.

Kurs 3.Bölüm

 

Bileşik ve Karmaşık Cümleler

Artık bağlaçları öğrendiğinize göre, farklı cümle türleri hakkında bilgi edinmeye hazırsınız. İngilizcede, yazınızı okumayı daha ilginç hale getirmek için kullanabileceğiniz ve kullanmanız gereken dört tür cümle vardır. Bu modülde, ileri düzey cümle türlerinden ikisi hakkında bilgi edineceksiniz.

Kurs 4.Bölüm

 

Daha Fazla Virgül, Paralel Yapı ve Cümle Çeşitliliği

Bu modülde, virgüllerin diğer bazı kullanımlarını öğreneceksiniz. Bu modülü inceledikten sonra, virgüllerin kullanılabileceği yolların yaklaşık% 95’ini öğreneceksiniz. Bu, virgülleri doğru kullandığınızı bilerek ve sadece tahmin etmekle kalmayıp güvenle yazabileceğiniz anlamına gelir.

Virgülleri öğrenmeye ek olarak, paralel yapı ve cümle çeşitliliği oluşturmayı da öğreneceksiniz. Bunları yazı araçlarınıza eklediğinizde yazınız daha da etkili olacaktır.

Bu kursta ücretsiz sürüm ile  tüm eğitici videolar ve broşürlere erişim sağladığınızı unutmayınız . Akran geri bildirimlerine ve sınavların sadece ücretli sürüm içerisinde olduğunu belirtelim

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version