Site icon Erasmusgram

ÜCRETSİZ FRANSIZCA 3 Dakikalık Dersler – Yeni Başlayanlar için

Günlük hayatınızda ve  gerçek  dünya koşullarında kullanabileceğiniz Fransızcayı konuşmayı öğrenin –

Hepsi sadece 3 dakikalık parça videolar halinde!

Kurs; 5 bölüm , 27 ders ve 1 saat 10 dakikadan oluşmaktadır

Kursun anlatım dili ingilizcedir.

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz ?

Günlük hayatta Fransızcayı güvenle ve rahatça konuşun

Size neler söylendiğini anlayın

Fransızca konuşulan ülkelere seyahat ederken ortalama bir turistten daha fazlası olun

İlk dersten sonra tam bir başlangıçtan kendi cümlelerinizi oluşturmaya başlayın

Gerçek dünyada hemen kullanabileceğiniz sağlam bir kelime ve kelime öbeği oluşturun

Fransız dilinin dilbilgisel ve dilsel özelliklerini kolayca anlayın ve kullanın

Fransız dilinin yapısını kavrama fırsatı

Fransızca telaffuz ile kavrama

Kurs Tanımlaması

Yeni bir şey öğrendiğinizde, gerçekleşme eğilimi, büyük bir coşku ve motivasyonla başlamanızdır. Motivasyonla dolu olduğunuzda, ilk veya iki gün saatlerce ve saatlerce öğrenmeye kolayca oturabilirsiniz. Bununla birlikte, normalde, bu motivasyon çok hızlı bir şekilde azalır ve sonra çoğu insan pes eder.

3 Dakikalık Fransızca ile yöntem, sadece birkaç dakika sonra öğrenmeyi durdurmanızı sağlar. Hâlâ hevesli olduğunuzda kendinizi durmaya zorlayarak, motivasyon seviyelerinizi yüksek tutacak ve daha uzun süre devam etmek isteyeceksiniz.

Her gün kısa eğitim çalışmaları, dil öğrenimi için uzun, haftada bir veya iki kez çıkarılan derslerden çok daha faydalıdır. Günlük 3 dakikalık derslerin kolayca alışkanlık haline geleceği için öğrenme hevesini koruyacağını göreceksin ve her şeyi çok daha iyi hatırlayacaksın.

Her 3 Dakikalık Fransızca dersinde, cümleler oluşturmak için bir araya getirebileceğiniz birkaç kelime öğreneceksiniz. Derslerde ilerledikçe, daha fazla kelime öğrenecek ve daha uzun ve daha karmaşık cümleler oluşturabileceksiniz ve daha karmaşık gramer yapılarına ulaştığımızda, bunlar basit bir adım adım ele alınacak.

On beş yıl boyunca 3 Dakika Dilleri yöntemini geliştirdim, test ettim ve olabildiğince iyi olduğundan emin olmak için kendi öğrencilerimle ayarladım. Kısa derslerin yanı sıra, bu yöntemin bir başka benzersiz kısmı, şeyleri öğreneceğiniz düzendir.

Geleneksel dil kursları size ‘a’ harfinden başlayarak ve tüm alfabeyi okuyarak uzun bir telaffuz kuralları listesi vererek başlar. Dil öğrenmeye başladığımda biliyorum, bu beni hemen erteledi, çünkü tek bir Fransızca kelime öğrenmeden önce garip bilgilerle bombalanıyordum. 3 Dakikalık Fransızca kurslarında, öğrendiğimiz her kelimeyle yavaş yavaş telaffuz kurallarına alışırız.

Ayrıca, geleneksel dil kurslarının başında öğrendiğiniz kelimeler ve deyimler her zaman çok yararlı değildir. Nasıl söyleyeceğimi öğrendiğimi hatırlıyorum:

– On iki yaşında bir kız kardeşim var

– İki köpeğim ve bir kedim var

– Benim en sevdiğim spor tenistir

Fransa’ya ilk gittiğimde bu cümleler pek işe yaramadı, bu yüzden gerçekten konuşma fırsatı bulamadım. 3 Dakikalık Diller kursu için yaptığım ilk öğrendiklerinizi değiştirmek. En yararlı kelimeleri seçtim ve ilk derste size verdim, böylece yurtdışına ilk kez seyahat ettiğinizde gerçekten kullanacağınız şeyleri söyleyebileceksiniz.

3 Dakikalık Fransızca kursları böyle çalışır. Hiçbir şey bilmeden başlayabilirsiniz ve ilk dersten Fransızca konuşacaksınız.

Ücretsiz kursa katılın

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version