Site icon Erasmusgram

Ücretsiz Almanca Eğitimi (B1-B2)

Kurs ilk 500 kişi ücretsizdir.  Bu yüzden 500 kişi tamamlanmadan ücretsiz kayıt olabilirsiniz. Aksi takdirde kurs ücretli olacaktır.

Eğitimin anlatım dili Türkçe

Eğitim İçeriğinde neler vardır ?

 5 Canlı Ders

1 Ders Notu

 1 Sertifika Sınavı

 1 Ödev

 2 Deneme Sınavı

 Grup Sohbeti

Almanca B1-B2 Eğitimi Hakkında

Almancayı öğrenirseniz kariyeriniz için başarılı bir adım atar ve kariyeriniz için önemli bir aşama kaydetmiş olursunuz. Seyahat ederken herhangi bir ülkede sizi anlayacak birisi karşısınıza çıkacaktır.

Almanca eğitimini alarakbu konuda önemli bir yol alacaksınız.

Bu eğitime katılarak kişisel gelişiminiz için önemli bir adım atmış olacaksınız.  Kendi kişisel gelişiminiz için de önemli bir aşama kat etmiş olacaksınız.

Bu eğitim uzaktan eğitim şeklinde veriliyor ve eğitimin sayfasında canlı dersler, videolar, ders notları ve ilgili dokümanlara erişebilirsiniz.

Almanca Eğitim Programının Amacı Nedir?

Neden Almanca öğrenmelisiniz? Almancayı öğrenmeniz için sayılacak çok fazla neden vardır.  Almanca dünya genelinde 100 milyondan fazla kişinin ana dili.

Almanya, Avusturya, İsviçre, Lüksemburg, Liechtenstein, Belçika’daki bazı yerleşim yerlerinde, Kuzey İtalya ve Doğu Fransa kısmında 100 milyon insan Almanca konuşuyor.

Avrupa Birliği genelinde en fazla konuşulan dil Almanca dilidir. Bilimsel çalışmalar genelinde ise Alman bilim adamları tarafından bilim dünyasına sunulan çalışmalar çok fazladır.

Almanca biliyorsanız eğer, üst seviyedeki yüksek öğrenimlere başlamanız içinde çok faydası olacaktır. Alman toplumunda bilim dünyası içerisinde bu kadar başarılı olmasının sebeplerinden biriside budur.

İş dünyası içerisinde ise  Türkiye’de en fazla ticaret partneri olan Almanya’da hemen hemen 3,5 milyon vatandaşımız yaşıyor.

 

Eğitim imkanı bakımından da  yabancı öğrenciler için kapısını aralayan  Almanya bilhassa  mühendislik ve sağlık alanları içerisinde önemli eğitim hizmeti sağlamaktadır.

Her sene binlerce öğrenci için  eğitim kapısını açan Almanya için  özellikle sağlık sektörü kapsamında eleman ihtiyacı her geçen zaman artıyor.

İkinci bir diliniz olsun istiyorsanız ve öğrenmek istiyorsanız, kararlı olmanız ve koyduğunuz hedeflere karşı inançlı olmanız önemlidir.

Almanca ingilizceye olan benzeriliğinden dolayı ve benzer kelimelerden ötürü öğrenmeniz ve almancayı anlamanızı kolaylaştıracaktır.

Almanca B1-B2 Eğitimi için Kimler Katılım Sağlamalıdır?

Almanca A1-A2 seviyede dil yeterliliğininiz var ise,

Mesleki hayatınız için Almanca dilinde gereksinimi olanlar,

Lisans veya Lisanüstü eğitiminizi Almanya veya Almanca konuşulan bir ülkede yapan veya  yapmayı isteyenler,

Özellikle Mühendislik ve Sağlık sektörü içerisinde çalışan kişiler,

Almanya’ya çalışmak amacı ile giden veya gidecek olan kişiler,

Almanya’ya Aile Birleşim sınavı ile, evlilik sebebiyle gidecek olan kişiler,

Almanca konuşulan bir ülkede turist olarak gidecek kişiler,

Yeni bir dil öğrenmeyi isteyen kişiler için

Sertifika Hakkında

Eğitim bittiği zaman, eğitim süresi boyunca edindiğiniz bilgiler nezdinde sınav olursunuz. Başarı sertifikası özel ve resmi kurumlarda geçerli.

Soğuk damgalı,

Uluslararası, özel ve resmi kurumlarda geçerlidir.

Kurs sonunda CV’nize ekleyeceğiniz sertifika kodu ücretsiz.

Kurs hakkında bilgi edinmek ve Eğitimin konu başlıklarına erişmek için tıklayınız

Exit mobile version