Site icon Erasmusgram

Turkcell GNÇYTNK Tam Zamanlı İş Fırsatı

Turkcell her sene Genç Yetenek 2021 programını düzenliyor ve bu sene için de başvurular açıldı.

Gençseniz yete​nekliyseniz  ve geleceği yazma konusunda hevesli iseniz,  Türkiye’nin teknoloji devi Turkcell’de yeni mezunlara yönelik işe alım programı GNÇYTNK seni bekliyor! ​

Turkcell Genç Yetenek programını için  Lisans son sınıf öğrencileri, yüksek lisans veya doktora öğrencileri, yeni mezun kişiler ya da maksimum 2 senelik iş deneyimi olan gençler başvurusunu yapabilir.

GNÇYTNK Nedir?

​GNÇYTNK  staj programı  değildir. Ülkedeki en parlak gençler için Turkcell’de tam zamanlı olarak çalışma olanağını sunan; onların dünyanın en prestijli eğitim programları ile , sosyal ve kültürel aktiviteler ile geleceğin Turkcell’ini şekillendirmesi için hazırlayan, dopdolu bir kariyer yolculuğudur.

Turkcell GNÇYTNK Programı Başvuru Süreci Nasıl İlerliyor?

GNÇYTNK programı için başvurular online olarak yapılacaktır. Başvuru sonrası diğer aşamalara geçilmesi için uygun görüldüğü takdirde  e-mail ile   bilgilendirme yapılacaktır.

Diğer aşamada ise yeteneklerinizi göstereceğiniz oyunlar, İngilizce düzeyiniz için oluşturulan test vb. ölçüm kısımlarından oluşmaktadır. Mantıksal ve matematiksel soruların yoğunlukta olduğu soruları yanıtlamanız gerekmektedir.

Sonraki aşamadaysa ise vaka sunularak en inovatif cevabı vermeniz beklenecektir.

Tüm bu süreçlerde Turkcell tarafından başarı ile tamamlarsanız ve uygun görülürseniz  birebir mülakat aşamasına geçecektir.

Kariyer hedeflerinize göre kampınızı seçeceksiniz ve yeteneklerinizi gösterebilme şansını yakalayacaksınız.

Kampın sonrasında ise uygun görülürse  Turkcell’de çalışma fırsatını yakalayacaksınız

İlanın resmi adresine erişmek ve başvuru yapmak için tıklayınız

Exit mobile version