Site icon Erasmusgram

Turkcell Genç Yetenek Programı 2024

Turkcell’in gençlere özel işe alım programı olan Turkcell GNÇYTNK, kariyerinizi tamamen yeteneklerinize ve isteklerinize göre şekillendirebileceğiniz bir fırsat sunuyor.

 

Esnek çalışma imkanı ve sürekli gelişim fırsatları sunan bu yetenek odaklı kariyer programına katılmak istiyorsanız hemen başvurun.

 

Turkcell GNÇYTNK, tecrübeye değil yeteneğe odaklanan ve parlak bir kariyerin kapılarını aralayan GNÇYTNK Full Time ve GNÇYTNK Part Time programları ile gençlere hitap ediyor.

 

GNÇYTNK Staj:

Eğer lisans 2., 3. veya 4. sınıf öğrencisiysen ve zorunlu bir staj yapman gerekiyorsa, sen de bizimle katıl!

 

GNÇYTNK Part Time:

Eğer lisans 3. sınıf öğrencisiysen ve 2025 yılı içinde mezun olmayı planlıyorsan, Turkcell’de yarı zamanlı olarak çalışarak profesyonel hayata adım atmak ve sonunda tam zamanlı bir iş fırsatı elde etmek istiyorsan, sen de bizimle katıl!

 

GNÇYTNK Full Time:

Eğer 1996 yılı veya sonrasında doğmuş, lisans son sınıf, yüksek lisans veya doktora öğrencisiysen veya bu programlardan yeni mezun olmuşsan ve/veya mezuniyet sonrası en fazla 2 yıl iş deneyimine sahipsen, Turkcell’de tam zamanlı bir iş fırsatı için sen de bizimle katıl!

 

İnovatif, özgür, gelişim fırsatlarıyla dolu ve teknolojiyi keşfetme imkanı sunan bu özel programımıza katılmak isteyen adaylarımızı interaktif, eğlenceli ve farklı bir işe alım süreci bekliyor.

 

Turkcell Genç Yetenek Programı “GNÇYTNK” ile Turkcell Grubu bünyesinde tam zamanlı çalışma veya staj yapma fırsatları siz genç yetenekleri bekliyor.

 

“GNCYTNK” markası altında yürüttüğümüz Turkcell Genç Yetenek Programı ile Turkcell’in geleceğini şekillendirecek en iyi genç yetenekleri Turkcell ailesine kazandırmayı ve profesyonel hayata doğru bir adım önde ve doğru rehberlikle başlamalarını hedefliyoruz.

 

Resmi adresine erişmek için tıklayınız

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version