Site icon Erasmusgram

Türk Hava Yolları (THY) – Yurt içi Ramazan Kampanyası

Ramazan ayında tüm Türkiye’ye 179.99 Türk lirasından başlayan fiyatlarla seyahat edebilirsiniz.

Memleketinizi hasret kaldıysanız ve sevdiğiniz insanlarla kavuşmak istiyorsanız ilkbaharda Türkiye’nin dört bir tarafına  tek yön Economy Class uçuşlarınızda 179.99 Türk Lirası!

5 Mayıs 2021 tarihine dek biletinizi alarak, Güvenli Seyahat Standartları ve geliştirilmiş özel hijyen önlemleri ile birlikte Türk Hava Yolları’yla birlikte seyahat edebilirsiniz.

Kampanya detayları
Biletleme dönemi 29 Mart 2021 – 5 Mayıs 2021
Seyahat dönemi 13 Nisan 2021 – 5 Mayıs 2021

Kampanyanın Kuralları ve koşulları

Kampanya için 29 Mart 2021 – 5 Mayıs 2021 tarih aralığında  düzenlenen ve seyahat tarihi 13 Nisan 2021 – 5 Mayıs 2021 arasında olan biletler için geçerlidir.

Kampanya Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı yurt içi tek yön Economy Class uçuşları için geçerli olacaktır.

Kampanya Kıbrıs ve Hopa’ya yapılacak olan uçuşları kapsamıyor.

İlgili promosyon yalnızca Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilecek olan tarifeli seferler için geçerli olacaktır. Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapılan uçuşlar, Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşları için geçerli değildir.

Kampanya kapsamında sunulan 179.99 TRY’den başlayan fiyatlar yurt içi, tek yön, direkt, Economy kabin uçuşlarında geçerlidir.

İptal, iade ve değişiklik durumunda orijinal ücret sınıfı kuralları geçerlidir.

Bu kampanya diğer Türk Hava Yolları kampanyaları ve indirimleri (engelli, öğrenci vb.) ile birleştirilemez.

Biletleme dönemi ise Türkiye’nin lokal saatine göre başlamaktadır ve sonlanacaktır.

Ücrete havalimanı vergileri, hizmet bedeli ve akaryakıt harçları dahildir.

Promosyonlu biletler sınırlı sayıda ve sınırlı süre içerisinde kullanılabilir.

Kampanya Türk Hava Yolları’nın online kanallarında, satış ofislerinde, çağrı merkezi ve acentelerinde dahil olmak üzere bütün satış kanallarında geçerlidir.

Satış ofislerinde alacağınız biletlerde ve seyahat acenteleri araclılığı ile alacağınız biletlerin ücretlerinde değişkenlik gösterebilir.

Türk Hava Yolları kampanya kural ve koşullarını, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme, kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

Türk Hava Yolları herhangi bir kural ihlali tespit edilmesi durumunda ilgililer hakkında hukuki işlem başlatma hakkını saklı tutar.

Kaynak: THY

Kampanyanın resmi adresine erişmek için tıklayınız

Exit mobile version