Site icon Erasmusgram

Türk-Alman Online Atölyesi Başvuru Duyurusu

Almanya ve Türkiye’den toplam 40 kişi seçilecektir.

Ev sahibi organizasyon: JUGEND für Europa ( Alman Ulusal Ajansı )

Katılımcı ücreti yoktur.

Alman-Türk online atölyeye katılarak gelişmeleri takip etmek, bakış açıların paylaşılması ve yeniden iletişim kurma yöntemlerini bulmak için bir fırsat elde etmiş olacaksınız.

Pandemi sürecinde Türkiye ve Almanya’daki gençler yeni zorluklar ile mücadele etmeye başladı. Yüz yüze iletişim olmadan iletişim kurmanın yollarını aradılar. Bu durumda peki izolasyondaki gençlerin desteklenmesi, ruh sağlığının korunması nasıl sağlanacak?

IMECE 2022, Alman-Türk Gençlik Köprüsü, IJAB – Federal Almanya Cumhuriyeti Uluslararası Gençlik Servisi ve Erasmus + GENÇLİK Ulusal Ajansları ile Almanya’daki Avrupa Dayanışma Programı (JUGEND für Europa) ve Türkiye’nin bir işbirliğidir. Ulusal Ajans).

IMECE 2022’de ortak kuruluşlarla birlikte, Alman-Türk gençlik çalışmaların desteklenmesini sağlamak ve gençlik faaliyetlerinin aktifliği ve görünürlüğünün sağlanması için yapılan etkinlikler devam ediyor.

2015 senesinden günümüze dek Berlin ve Istanbul’da 4 etkinlik gerçekleşti.

Gençlerle yeniden bağlantı kurmak ister misiniz?

Deneyimlerinizi ve öğrendiklerinizi bu alanda aktif olan diğer kişilerle paylaşmak ister misiniz?

Bir sonraki yüz yüze veya sanal proje için plan yapmak için yeni bir ortağa mı ihtiyacınız var?

Göç ve çeşitlilik, Almanya ve Türkiye’deki sosyal değişimin ayırt edici itici güçleridir.

Her iki toplum da daha çeşitli hale geldikçe, ırkçılık ve ayrımcılığa karşı mücadele gençlik çalışanları için aciliyet kazanıyor.

Bu çevrimiçi eğitim, Almanya ve Türkiye’den 20’ye yakın gençlik çalışanını bir araya getiriyor ve çeşitlilik bilinci yaklaşımını tanıtıyor.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

Katılımcılar, yaklaşıma ve pratikteki uygulamasına bir giriş yapacak, deneyimlerini ve bakış açılarını tartışacak,
dahil etmeyi teşvik etmek ve ayrımcılıkla mücadele etmek için Alman-Türk gençlik değişiminin potansiyellerini birlikte öğrenin ve birlikte keşfedin.

Program 27 Ocak tarihinde gerçekleşecektir.

Exit mobile version