Site icon Erasmusgram

THY Üniversite Öğrencileri için Part-time Çalışma İmkanı Sunuyor

Türk Hava Yolları, Türkiye’nin ulusal havayolu markasıdır ve doğru yerde kariyer yapmak isteyen genç yeteneklere kapılarını açıyor!

 

Başvuru ve Değerlendirme Aşamaları:

 

• Başvurular kariyer.net üzerinden 10.03.2024 tarihine kadar kabul edilecektir.

 

• Değerlendirme aşamaları; online genel yetenek ve İngilizce sınavı, video mülakat, fikir maratonu, kişilik envanteri ve kurul mülakatı şeklindedir. Gerektiğinde ek değerlendirme aşamaları uygulanabilir.

• Zorunlu stajı olan adaylarımız yarı zamanlı çalışma süresince stajlarını çalıştıkları birimde yapabilecektir.

 

• Yüklenen belgelerin uygunluğu, değerlendirme aşamaları sırasında kontrol edilecek ve yukarıdaki koşulları sağlayan adaylarımız sürece devam edebilecektir.

 

Bu yüzden koşulları belgeleyebilmek için E-Devlet üzerinden aşağıda yer alan güncel tarihli belgeleri PDF formatında sisteme yüklemeniz gerekmektedir.

 

-Not Dokümü Belgesi (Transkript), -Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı Belgesi (“Adli Sicil Sorgulama” ekranında kurum türü “Resmi” seçilmelidir.)

Başvurmanız için Nedenler:

• Türk Hava Yolları ailesine katılma fırsatı

 

• Kendinizi geliştirmenize olanak sağlayan çok sayıda fırsatlar • 2025 yılında mezun olduktan sonra tam zamanlı iş imkânları

 

Başvuru Koşulları:

 

 

Take-Off 101 Programı, lisans 3. ve 4. sınıf öğrencilerine dünyanın her yerine uçan bir markada yarı zamanlı çalışma imkânı veriyor.

 

Çalışma Fonksiyonları:

 

İlana başvururken sadece bir çalışma fonksiyonu belirleyebileceksiniz; bu yüzden en uygun çalışma fonksiyonunu seçmeyi ihmal etmeyin! Çalışma fonksiyonlarını buradan görebilirsiniz.

 

Resmi adresine erişmek ve başvuru için tıklayınız

 

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Take-Off 101 Programıyla birlikte, dünyadaki en çok uluslararası uçuş yapan havayolu şirketi olan THY ile kariyerinize başlayarak birçok alanda part time çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Exit mobile version