Site icon Erasmusgram

Thomson Reuters Maaşlı Staj Programı

Dünyanın dört bir yanında lisans öğrenceri ya da mezun olan öğrencilerin başvurabileceği staj programı!

Thomson Reuters ücretli stajı, uluslararası öğrenciler için 3 aylık bir staj programıdır. Başvuru süreci senede 3 defa olmak üzere Ocak, Mayıs ve Eylül aylarında açılır.

 

Müşterileri kitlesiyle iyi iletişim kurma potansiyeline sahip tüm pazarlama öğrencilerinin Thomson Reuters stajına başvurmaları şiddetle tavsiye edilir.

Pazarlama Stajı, sizi ürünlerimize, pazarlama stratejilerimize, tüketici içgörülerine ve şirketin diğer yönlerine maruz bırakacak ücretli bir pozisyondur.

Thomson Reuters ücret alacağınız bir stajdır, CV’nize ekleyeceğiniz bir program olacak ve üstüne maaş alma fırsatı elde edeceksiniz.

 

Thomson Reuters, profesyonellerin bilinçli kararlar vermelerine ve daha başarılı organizasyonlar yürütmelerine yardımcı olan, dünyanın en tanınmış bilgi kaynaklarından biridir.

 

Küresel gazeteciler ve editörler ağı, müşterileri kendileriyle ilgili küresel gelişmeler hakkında güncel tutar. Profesyonellerden oluşan ekipleri, karmaşık durumları çözmek için bilgi, yenilik ve yetkili içgörüyü bir araya getiriyor.

 

Yalnızca Thomson Reuters’in sağlayabileceği güvenilir çözümlerle, profesyonellerin işlerini geliştirmelerine ve rekabet avantajı elde etmelerine yardımcı olma misyonunu üstleniyorlar.

Thomson Reuters ücretli staj programı, profesyonel hayata adım atmak ve profesyonel bir ortamda çalışarak pratik deneyim kazanmak için iyi bir fırsattır. Başvurabileceğiniz daha pek çok staj seçeneği var, ulusal ve uluslararası tüm staj fırsatlarını web siteden inceleyebilirsiniz.

 

Stajın faydaları

 

Thomson Reuters ücretli stajının bazı faydaları şunlardır:

Ücretli bir stajdır, enterneler rekabetçi ücret alırlar, şirket tarafından belirlenen tatiller ve stajyerler performanslarına göre çalışan olarak işe alınabilirler.

Stajyerler, ilgili danışmanlardan iş başında mentorluk alacaklar ve yöneticiler, kişisel ve profesyonel olarak büyümelerine yardımcı olacak.

Bu ücretli staj, farklı bölge ve ülkelerde bulunan ofislerde sunulmaktadır.

Thomson Reuters ücretli staj için kriterler şunlardır:

 

Dünyanın her yerinden adaylar Thomson Reuters stajına başvurabilirler.

Genel not ortalaması 3.0 veya daha yüksek olan adaylar yalnızca başvuruda bulunabilirler.

 

Aşağıdaki alanlarda okuyan adayların başvurmaları şiddetle tavsiye edilir (Satış, Teknoloji, Pazarlama, Gazetecilik, Hukuk, Finans, Operasyonlar, Danışmanlık, Ürün stratejisi, Editoryal ve Üretim).

Adayların İngilizce okuma, yazma ve dinleme becerilerine sahip olmaları gerekmektedir.

Resmi adresine erişmek ve başvuru yapmak için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

 

Exit mobile version